Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
xantinos:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 17:09:33 ---Ponadto chciałbym się poczuć urażony przez Xantinosa gdyż nie należę do grupy wzajemnej adoracji :(
--- Koniec cytatu ---
A ja myślałem ze ty i Qlko1 to partnerzy tak z czułością i sentymentem o studiach i pracy wspólnej opowiadałeś to was wziąłem za 1
--- Cytat: Zgudi w Luty 18, 2016, 17:23:11 ---Genialny post. +1
Wielki Pan Xantinos Najstarszy od samego początku założył sobie że wszyscy tu to banda półgłówków, która nie ma pojęcia o grach, ekonomii, pracy, historii, polityce i pewnie wielu innych tematach, więc dobrodusznie chce przekazać wszystkim swoją wiedzę i nauczyć życia.
--- Koniec cytatu ---
Zgudi nie wszyscy tylko kilku wymienionych i potwierdzają to prawie na każdym kroku :)
mam nadzieje ze legendarne kwalifikacje qlko1 są chociaż 20% warte jego rozdętego ego i z lubością dotrwam tutaj do czasu, kiedy nowe władze dobiorą się wam do dupy i postrącają was z tych lukratywnych stołków :)
Chetnie wtedy poczytam te płacz tematy :)
Zielu co ty się Arystotelesa "retoryki: naczytałeś ?
Wyluzuj :) za dużo albo za mało ziela najwyraźniej
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 17:26:34 ---A ja myślałem ze ty i Qlko1 to partnerzy tak z czułością i sentymentem o studiach i pracy wspólnej opowiadałeś to was wziąłem za 1
Zgudi nie wszyscy tylko kilku wymienionych i potwierdzają to prawie na każdym kroku :)
mam nadzieje ze legendarne kwalifikacje qlko1 są chociaż 20% warte jego rozdętego ego i z lubością dotrwam tutaj do czasu, kiedy nowe władze dobiorą się wam do dupy i postrącają was z tych lukratywnych stołków :)
Chetnie wtedy poczytam te płacz tematy :)
Zielu co ty się Arystotelesa "retoryki: naczytałeś ?
Wyluzuj :) za dużo albo za mało ziela najwyraźniej
--- Koniec cytatu ---
Co do mojej znajomości z qlko po prostu już znamy się w grze jakieś 6 lat. On to ten ironizujący a ja bardziej mówiący spierdalaj.
Lukratywne stołki. Przechytrzyłeś nas, o nie :(. Jestem towarzysz Tęczuś nr teczki 32167, podpisałem umowę z bezpieką w wieku 3 lat otrzymując raz w tygodniu słoiczek gerberków z pewexu. Dodatkowo w zamian za popieranie Tuska obiecano mi ukończenie studiów na Politechnice Wrocławskiej W-2 (kryptonim) budownictwo i otrzymanie pracy w biurze projektowym. Kur.... trzeba było uciekać do Moskwy, do Papcia Putinka ... o nie co ja teraz zrobie :(
xantinos:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 17:39:59 ---Co do mojej znajomości z qlko po prostu już znamy się w grze jakieś 6 lat. On to ten ironizujący a ja bardziej mówiący spierdalaj.
Lukratywne stołki. Przechytrzyłeś nas, o nie :(. Jestem towarzysz Tęczuś nr teczki 32167, podpisałem umowę z bezpieką w wieku 3 lat otrzymując raz w tygodniu słoiczek gerberków z pewexu. Dodatkowo w zamian za popieranie Tuska obiecano mi ukończenie studiów na Politechnice Wrocławskiej W-2 (kryptonim) budownictwo i otrzymanie pracy w biurze projektowym. Kur.... trzeba było uciekać do Moskwy, do Papcia Putinka ... o nie co ja teraz zrobie :(
--- Koniec cytatu ---
po kare idź do ipn, a po przebaczenie pielgrzymkę do Częstochowy proponuję, może nie jest za późno na odkupienie win i uratowanie duszy od piekła ?
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 17:45:26 ---po kare idź do ipn, a po przebaczenie pielgrzymkę do Częstochowy proponuję, może nie jest za późno na odkupienie win i uratowanie duszy od piekła ?
--- Koniec cytatu ---
Już całowałem rękę Ojcowi Dyrektorowi i po wpłacie na jego nowe inwestycje otrzymałem pełne rozgrzeszenie od tego co zrobiłem oraz zrobię w przyszłości.
A nie czekaj nie wpłaciłem ... to czyniłoby mnie członkiem PiSu lub aparatu obecnie rządzącego ... trudno by mi było wtedy w lustro spojrzeć:)
xantinos:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 17:56:00 ---Już całowałem rękę Ojcowi Dyrektorowi i po wpłacie na jego nowe inwestycje otrzymałem pełne rozgrzeszenie od tego co zrobiłem oraz zrobię w przyszłości.
A nie czekaj nie wpłaciłem ... to czyniłoby mnie członkiem PiSu lub aparatu obecnie rządzącego ... trudno by mi było wtedy w lustro spojrzeć:)
--- Koniec cytatu ---
No tak te rożki, racice, i ogon są takie seksowne :) jak byś mógł je stracić poza tym co ma Rydzyk do pokuty to też grzesznik, a w konfesjonale chyba nie zasiada ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej