Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
xantinos:
--- Cytat: qlko1 w Luty 18, 2016, 15:57:35 ---Nie żebym sugerował cokolwiek. Od ilu minusów na poście przestaje się on pojawiać? :)
--- Koniec cytatu ---
a z ilu ewentualnych multikont można minusować ?
Zgudi:
--- Cytat: qlko1 w Luty 18, 2016, 15:57:35 ---Nie żebym sugerował cokolwiek. Od ilu minusów na poście przestaje się on pojawiać? :)
--- Koniec cytatu ---
Od 5. Kto założy 4 alty? :D
Soulscream:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 15:53:49 ---30+ ? i to swiadczy o tym ze znacie podstawowe fakty ?
przecież to pokolenie lat 80 gówno wiesz o tamtych czasach jesteś w wieku mojego młodszego brata.
Już wam pisałem grupo wzajemnej adoracji, że jeżeli to jest wasze forum , qlka, zgudi , puszek, i reszta w sumie chyba 5 krzykaczy to zróbcie sobie watek zamknięty i będzie spokój póki jest publiczny i go czytam, a piszecie głupoty będę je komentować.
--- Koniec cytatu ---
Aha. Gówno pokolenie. No spoko. To się popisałeś elokwencją, ale szkoda, że gówno widziałeś i w dupie byłeś :). Nie wiedziałem, że masz monopol na prawdę. Skoro nie umiesz przyjąć pewnych standardów w dyskusji to po prostu odpowiem Ci na Twoim poziomie bo jestem w tym niezły. Weź spierdalaj :).
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 15:53:49 ---30+ ? i to swiadczy o tym ze znacie podstawowe fakty ?
przecież to pokolenie lat 80 gówno wiesz o tamtych czasach jesteś w wieku mojego młodszego brata.
Już wam pisałem grupo wzajemnej adoracji, że jeżeli to jest wasze forum , qlka, zgudi , puszek, i reszta w sumie chyba 5 krzykaczy to zróbcie sobie watek zamknięty i będzie spokój póki jest publiczny i go czytam, a piszecie głupoty będę je komentować.
--- Koniec cytatu ---
Wielkie mi mecyje, ja mam nawet siostrę :D
Spoko, pisz, komentuj, wesoło jest przynajmniej.
Tylko po co zalinkowałeś te filmiki, wciąż nie rozumiem. Sprawę Magdalenki, okrągłego stołu i tym podobne śledziłem na bieżąco. Poza tym nie widziałem żeby ktoś tu pisał że nie wierzy w Bolka...
Ale po co ja to tłumaczę, przecież ty i tak masz zamontowany jakiś dziwny filtr przerabiający to co napisane na coś co chciałbyś żeby było napisane.
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Luty 18, 2016, 16:02:44 ---Skoro nie umiesz przyjąć pewnych standardów w dyskusji to po prostu odpowiem Ci na Twoim poziomie bo jestem w tym niezły. Weź spierdalaj :).
--- Koniec cytatu ---
A ja tu się spawam w próbie dyskusji, żeby mi soul nie wypomniał, że jestem burak ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej