Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
sztosz:
Masz rację z tym że nie czytam wyborczej :D
Krogulec:
ciekawe którzy to internauci wyśmiewali hasło "polska w ruinie" - z lekka wątpliwe ale jednak ........... . tez potrafię pokazać kilka fotek z Trójmiasta obrazujących pseudo rozwój , biurowiec , centrum handlowe czy tez apartamentowiec fotnac każdy może , i do tego dodać odpowiedni komentarz .Jak coś jest zrobione na pokaz to i dobre fotki wychodzą z własnego podwórka (Gdańsk ) niby rewitalizacja Dolnego Miasta i Dolnego Wrzeszcza oraz Letnicy - to było pacykowanie krawężników ,chodników i założenie klubu z pomocą organizacji pozarządowej , ograniczona do jednej ulicy - mam zdjęcia na photoblogu jak to naprawdę wygląda . Doprowadzone do ruiny mienie Komunalne -miejskie ,dziś przeznaczone do rozbiórki .
Co ma zwiastować ten rozwój ??? budowa kolejnego centrum handlowego czy biedronki ????
Zawsze wydawało mi sie ze za słowem rozwój idzie słowo produkcja , a nie montownia , nie hurtownia ............................ , sytuacja jest stabilna ale jesteśmy państwem podatnym na wpływy .Wystarczy popatrzeć kto jest właścicielem sieci sklepów i banków ................. .
ps: agencje ratingowe to takie instytucje które same nie maja majątku własnego i nie odpowiadają przed nikim ale "doradzają" wiec jak ktoś niczym nie ryzykuje może wydać taka opinie jaka jest aktualnie potrzebna co miało już miejsce -źródło tokfm *
* tokfm - słuchanie tej stacji grozi kalectwem umysłowym ,gdyż prezentowane poglądy sa tendencyjne .jedyna zaleta jest prezentowanie faktów pominiętych i detali nie prezentowanych w mainstrimowych źródłach , co daje szerszy widok na otaczającą rzeczywistość
Ghash:
Ja nadal uważam, że cały ten bajzel i zamieszanie to zwykły ból dupy ekipy, która miała wszystko przez 8 lat i nagle się obudziła z ręką w nocniku. Teraz używają wszystkich sił aby zniszczyć wroga. Szkoda tylko, że to my najbardziej na tym stracimy.
Filip Bonn:
Jakich wszystkich sił? Znaczy co robią, poza marszami?
WhiteCat:
--- Cytat: Ghash w Styczeń 17, 2016, 04:00:21 ---Ja nadal uważam, że cały ten bajzel i zamieszanie to zwykły ból dupy ekipy, która miała wszystko przez 8 lat i nagle się obudziła z ręką w nocniku. Teraz używają wszystkich sił aby zniszczyć wroga. Szkoda tylko, że to my najbardziej na tym stracimy.
--- Koniec cytatu ---
Masz racje, to marsze zniszczą kraj, na pewno nie decyzje rządzących, wzrost cen, spadek wartości złotówki, kneblowanie mediów i koncentracja władzy w rękach jednej osoby (i kota) :D
dat logika xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej