Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (6/120) > >>

sztosz:
Masz rację z tym że nie czytam wyborczej :D

Krogulec:
 ciekawe  którzy to internauci  wyśmiewali   hasło "polska w ruinie" - z lekka wątpliwe  ale jednak  ...........  . tez potrafię pokazać kilka fotek  z Trójmiasta   obrazujących  pseudo rozwój , biurowiec  , centrum handlowe  czy tez  apartamentowiec   fotnac każdy może  , i do tego dodać odpowiedni komentarz  .Jak coś jest zrobione na pokaz  to i dobre  fotki wychodzą   z własnego podwórka (Gdańsk )  niby rewitalizacja  Dolnego Miasta   i Dolnego Wrzeszcza oraz Letnicy  - to było pacykowanie krawężników ,chodników i założenie  klubu z pomocą  organizacji pozarządowej  , ograniczona do jednej ulicy  - mam zdjęcia na photoblogu  jak to naprawdę wygląda     . Doprowadzone do ruiny mienie Komunalne -miejskie   ,dziś przeznaczone  do rozbiórki .
    Co ma zwiastować ten rozwój  ???  budowa kolejnego   centrum handlowego  czy biedronki  ????
          Zawsze wydawało mi sie ze  za słowem rozwój  idzie  słowo produkcja  , a nie montownia  , nie hurtownia      ............................   ,  sytuacja jest  stabilna ale   jesteśmy państwem podatnym na wpływy  .Wystarczy  popatrzeć kto jest właścicielem  sieci sklepów  i banków ................. . 

ps: agencje ratingowe  to takie instytucje które same nie maja  majątku własnego  i nie odpowiadają   przed nikim   ale  "doradzają"   wiec jak ktoś niczym nie ryzykuje  może wydać taka  opinie  jaka jest aktualnie potrzebna  co  miało już miejsce -źródło tokfm *

* tokfm  - słuchanie tej stacji grozi  kalectwem  umysłowym  ,gdyż prezentowane poglądy  sa  tendencyjne   .jedyna zaleta jest   prezentowanie faktów  pominiętych  i detali  nie prezentowanych  w mainstrimowych   źródłach , co  daje szerszy widok na  otaczającą rzeczywistość   

Ghash:
Ja nadal uważam, że cały ten bajzel i zamieszanie to zwykły ból dupy ekipy, która miała wszystko przez 8 lat i nagle się obudziła z ręką w nocniku. Teraz używają wszystkich sił aby zniszczyć wroga. Szkoda tylko, że to my najbardziej na tym stracimy.

Filip Bonn:
Jakich wszystkich sił? Znaczy co robią, poza marszami?

WhiteCat:

--- Cytat: Ghash w Styczeń 17, 2016, 04:00:21 ---Ja nadal uważam, że cały ten bajzel i zamieszanie to zwykły ból dupy ekipy, która miała wszystko przez 8 lat i nagle się obudziła z ręką w nocniku. Teraz używają wszystkich sił aby zniszczyć wroga. Szkoda tylko, że to my najbardziej na tym stracimy.

--- Koniec cytatu ---
Masz racje, to marsze zniszczą kraj, na pewno nie decyzje rządzących, wzrost cen, spadek wartości złotówki, kneblowanie mediów i koncentracja władzy w rękach jednej osoby (i kota)  :D
dat logika xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej