Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
Qlko1:
--- Cytat: GlassCutter w Styczeń 29, 2016, 13:56:43 ---Po czym poznać studenta prawa i gracza forexowego? Sami Ci o tym powiedzą :P
--- Koniec cytatu ---
Nie tykam forexa :P Jak będę chciał głupio wpieprzyć kupę kasy, to wrzucę ją do dołu i podpalę. Będę wtedy przynajmniej pewny, że straciłem tylko tyle, ile miałem :)
szczepan:
--- Cytat: qlko1 w Styczeń 29, 2016, 14:11:43 ---Nie tykam forexa :P Jak będę chciał głupio wpieprzyć kupę kasy, to wrzucę ją do dołu i podpalę. Będę wtedy przynajmniej pewny, że straciłem tylko tyle, ile miałem :)
--- Koniec cytatu ---
Byłego gracza forexowego :P
Qlko1:
--- Cytat: szczepan w Styczeń 29, 2016, 16:17:31 ---Byłego gracza forexowego :P
--- Koniec cytatu ---
Pewnie będzie to dla Ciebie nie lada zaskoczeniem, ale można się uczyć na cudzych błędach ;)
Miałem bardzo obszernego kolosa z rynków OTC na studiach. Granie przeciwko kasynu mnie nie bawi.
Zgudi:
Ciekawi mnie to jak to jest z tym forexem. W necie jest od groma poradników jak zarabiać dobrą kapuchę na forexe ale bardzo niewielu wolnych strzelców którzy na tym zarabiają. Na forexie przede wszystkim zarabiają duże instytucje mające doświadczonych specjalistów i dostęp do informacji która w gazecie ukaże się dopiero jutro. A może się mylę i jest wolny strzelec który zbija na tym fortunę? :)
xanowron:
https://www.youtube.com/watch?v=kHxpnIQvIjY
Dobry troll Fitti 8/10
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej