Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (45/120) > >>

Qlko1:

--- Cytat: szczepan w Styczeń 28, 2016, 17:51:23 ---Nie trzeba mieć doktoratu z ekonomii tylko trochę oleju w głowie.

--- Koniec cytatu ---
Obawiam się, że trzeba. Jeśli idziesz do lekarza to raczej magistra, doktora, profesora. Jeśli trzeba przeprowadzić operację na otwartym sercu to nie bierzesz pana Zdziśka - ostoi lokalnych mądrości -  spod sklepu monopolowego. Sama inteligencja jest niewiele warta jeśli nie jest oparta na wiedzy i doświadczeniu. A tego blogerowi od gier komputerowych muszę niestety odmówić. Zaraz usłyszę, że nie ma co porównywać, operacja to skomplikowana rzecz. Od razu odpowiadam, opodatkowanie prawie 40milionów ludzi ustawami pisanymi na kolanie to cholernie poważna sprawa.

--- Cytat: szczepan w Styczeń 28, 2016, 17:51:23 ---Przypadkowy bloger z YT jest dla mnie bezapelacyjnie bardziej wiarygodny niż redaktor  z wyborczej z Grand Press na koncie.

--- Koniec cytatu ---
Ta odpowiedź to wszystko, na co zdołałem się wysilić po przeczytaniu tego zdania.

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Styczeń 28, 2016, 20:03:25 ---Ta odpowiedź to wszystko, na co zdołałem się wysilić po przeczytaniu tego zdania.

--- Koniec cytatu ---

Sorry ale akurat on ma rację. Gazeta pisze co jej każe naczelny, a że naczelny GW jest jebnięty to inna bajka.

GlassCutter:
Gazeta cytująca swoich redaktorów piszących okazjonalnie za granicą jako opinie z zagranicznych gazet jest niezwykle wiarygodna :D

FITTIpalti:

--- Cytat: sztosz w Styczeń 28, 2016, 19:21:16 ---Już samo to, że gościu tworzy filmik ze swoją gębą w roli głównej aby przekazać swoje poglądy daje jasny obraz tego, że to jest jakiś nowomodny baran. Streszczenie Dux'a mi wystarczy ;)

--- Koniec cytatu ---
https://www.youtube.com/user/reZiPlayGamesAgain/videos

niektórzy tak robią pieniądze, ja wolę obejrzeć jakiś fajny filmik niż czytać wasze wypociny i zdupy argumenty

FITTIpalti:

--- Cytat: qlko1 w Styczeń 28, 2016, 20:03:25 ---Obawiam się, że trzeba. Jeśli idziesz do lekarza to raczej magistra, doktora, profesora. Jeśli trzeba przeprowadzić operację na otwartym sercu to nie bierzesz pana Zdziśka - ostoi lokalnych mądrości -  spod sklepu monopolowego. Sama inteligencja jest niewiele warta jeśli nie jest oparta na wiedzy i doświadczeniu. A tego blogerowi od gier komputerowych muszę niestety odmówić. Zaraz usłyszę, że nie ma co porównywać, operacja to skomplikowana rzecz. Od razu odpowiadam, opodatkowanie prawie 40milionów ludzi ustawami pisanymi na kolanie to cholernie poważna sprawa.
Ta odpowiedź to wszystko, na co zdołałem się wysilić po przeczytaniu tego zdania.

--- Koniec cytatu ---

Ostatnio byłem u jednego doktora a nawet pisze mu że profesor ;) i na wstępie powiedział ze nie będzie mi tu wciskał kitu bo o większości zagadnień i tak sobie pewnie w necie poczytałem ;)
Inna sprawa wielu naprawdę bogatych ludzi zrobiło w Polsce kasę na czuja bo mieli dryg a nie wiedze po uniwersytetach.
Ci z wiedza po uniwersytetach siedzą w gazetach i telewizji opowiadając jakieś baje albo jak Leszek zostają ministrem i rozpierdalają Polskę cofając ją do epoki brązu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej