Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (43/120) > >>

FITTIpalti:
Chciał bym nie mieć konta ale kurwa się nie da :/ Nie da sie dostać kasy od pracodawcy na rękę (w corpo) no kurwa sie nie da ...

sztosz:

--- Cytat: FITTIpalti w Styczeń 28, 2016, 10:24:55 ---Chciał bym nie mieć konta ale kurwa się nie da :/ Nie da sie dostać kasy od pracodawcy na rękę (w corpo) no kurwa sie nie da ...

--- Koniec cytatu ---
Jak się nic nie zmieniło w ustawach (a nie pamiętam żadnych zmian w tej kwestii) to:

art. 86 § 2-3 Kodeksu pracy
art. 481 Kodeksu cywilnego w związku z art. 300 Kodeksu pracy

Jeżeli nie ma możliwości wypłaty gotówką, to sprawa dla PIP.

Zgudi:

--- Cytat: FITTIpalti w Styczeń 28, 2016, 10:24:55 ---Chciał bym nie mieć konta ale kurwa się nie da :/ Nie da sie dostać kasy od pracodawcy na rękę (w corpo) no kurwa sie nie da ...

--- Koniec cytatu ---
Komornik za alimenty ściga?  :D

szczepan:

--- Cytat: FITTIpalti w Styczeń 28, 2016, 07:53:13 ---https://youtu.be/oQ_r-mAmcS4

--- Koniec cytatu ---

bardzo trafny komentarz,
czasami dziwię się, że ludzie tego nie rozumieją
podobnie będzie z podatkiem od sklepów

Najgorsze jest, że ludzie nie zastanowią się dwa razy, słuchają petrupa i innch nadanych, a nawet jak by chcieli samemu pomyśleć, to przekaz powtarzany jest tyle razy, że zaczynają w to wierzyć i chodzą potem takie zombi po forach.
Nie wiem, jak ktoś może się jeszcze nabierać na nagonkę na Kaczyńskiego, że to boruta, wstyd na cały świat itd. Mnie mama zawsze mówiła: wstydź się za siebie nie za innych. Wmawiają nam najróżniejsze rzeczy, niektóre tak irracjonalne, że często zadaję sobie pytanie kto w to uwierzy.
Też się boję co będzie dalej, bo chyba każdemu Polakowi zależy na swojej ojczyźnie, każdy chciałyby, aby jego dzieci żyły tu w spokoju i dobrobycie, szczęśliwe,
przyznam się, że od kiedy PiS doszedł do władzy, mam pozytywne odczucia, nie daję się omamić pieniaczom, tak naprawdę teraz ujawniają się wrogowie naszej ojczyzny. A co będzie dalej zobaczymy, Kaczyński dużo czasu nie ma, jeżeli przez te cztery lata straci poparcie to będzie jego koniec, a mam nadzieję, że zależy mu na tym, aby odejść w chwale.

Qlko1:

--- Cytat: szczepan w Styczeń 28, 2016, 15:33:19 ---bardzo trafny komentarz,
czasami dziwię się, że ludzie tego nie rozumieją
podobnie będzie z podatkiem od sklepów

--- Koniec cytatu ---
Gość ma tyle wiedzy o ekonomii, podatkach i rynku co kamień na polu. Połowa tego co tam mówi to naiwne, życzeniowe pieprzenie dla odbiorców o podobnym stanie wiedzy. Jeśli przyjmujesz za autorytet przypadkowego internetowego blogera z YT, to gratuluję rozwagi.

--- Cytat: szczepan w Styczeń 28, 2016, 15:33:19 ---a nawet jak by chcieli samemu pomyśleć, to przekaz powtarzany jest tyle razy, że zaczynają w to wierzyć i chodzą potem takie zombi po forach.
--- Koniec cytatu ---
Sama prawda. Prawda?

--- Cytat: szczepan w Styczeń 28, 2016, 15:33:19 ---nie daję się omamić pieniaczom, tak naprawdę teraz ujawniają się wrogowie naszej ojczyzny.

--- Koniec cytatu ---
;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej