Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
Dux:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Styczeń 20, 2016, 15:16:06 ---program wspaniały, tylko ludzie qrwy...
--- Koniec cytatu ---
No tak. Swetru jako gówniarz przebywał z rodzicami u ruskich w jakimś ośrodku pod ochroną GRU. Tak pisze niezależna, więc niezależnie od wszystkiego to musi być prawda. A tam GRU dzieciaka przerobiło (wiadomo czym skorupka za młodu nasiąknie...) i został ich agentem. Normalnie prawie jak Agelina Jolie w jednym filmie co z Olbrychskim zagrała. Z jedną różnicą, że Swtru nie był sierotą. Ale spisek jest!
Qlko1:
--- Cytuj ---BTW Qulko też kieruje się programem dlatego głosował na Nowoczesna bo mają niezrealizowany program PO z przed 8 lat ;)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---program wspaniały, tylko ludzie qrwy...
--- Koniec cytatu ---
Cały czas czekam aż zaczniecie odnosić się merytorycznie do argumentów, których używam. Jeśli to jest szczyt Waszych możliwości, to chyba wiem jaka to opcja polityczna i podziękuję za dalszą dyskusję.
GlassCutter:
Ryszard może w sumie być geniuszem ekonomii i przyszłym zbawcą narodu. Kto inny kupiłby mieszkanie w Wawie po takiej cenie jak on :P
Soulscream:
--- Cytat: qlko1 w Styczeń 20, 2016, 15:31:02 ---Cały czas czekam aż zaczniecie odnosić się merytorycznie do argumentów, których używam. Jeśli to jest szczyt Waszych możliwości, to chyba wiem jaka to opcja polityczna i podziękuję za dalszą dyskusję.
--- Koniec cytatu ---
Mnie się odechciało z Tobą rozmawiać merytorycznie jak zacząłeś wspominać brunatne mundury w innym wątku tudzież wolność mediów w tym wątku.
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 20, 2016, 15:42:28 ---Mnie się odechciało z Tobą rozmawiać merytorycznie jak zacząłeś wspominać brunatne mundury w innym wątku tudzież wolność mediów w tym wątku.
--- Koniec cytatu ---
O brunatnych mundurach napisałeś Ty.
A w wolność mediów państwowych pod przywództwem Jacka Kurskiego mam prawo powątpiewać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej