Eve Online > Market

kupie postac

<< < (3/5) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Styczeń 05, 2016, 14:35:19 ---Toon Bazaar...

--- Koniec cytatu ---
...
nie ma czegoś takiego  :-* starałeś się błysnąć..
pewne chodziło Ci o Character Bazaar? ...
jeszcze kilka kropeczek dla kolegi bo lubi ...............

Dziobak:

--- Cytat: [..MKI] Filip Bonn w Styczeń 05, 2016, 08:08:41 ---Za ile można sprzedać pilota frachta? a za ile jump-frachta?

--- Koniec cytatu ---

ogólnie to chyba panuje ogólnie taki przelicznik, że mnoży się liczbe skill pointów danej postaci przez optymalny koszt otrzymania skill pointa, czyli podzielenie aktualnej ceny plexa  przez maksynalną ilość skill poinów które można uzyskać przez 30 dni czyli skilując na optymalnym remapie z +5 implantami (1944000<-chyba tyle to było :) można by to zaokrąglić do 2kk dla łatwiejszego liczenia, czyli podzielić cene plexa przez 2 kk razy ilość skilpointów ile ma postać), plus podatek za transfer postaci, jak ma jakieś implanty to pewnie plus wartość tych implantów, zależy pewnie też czy się komuś śpieszy, czy dużo, czy mało jest postaci z takimi skilami skilami, czy postać ma złe stendingi. Jakiś czas już tam nie zaglądałem więc może coś sie pozmieniało. można by poobserwować przez jakiś czas ceny postaci danego typu, da to pewnie jakiś lepsze rozeznanie.

[BU FU] Karas:
a z tegoc o ja zuwazylem to.... nie. jedne postacie chodza lepiej inne gorzej, jednym zalezy na lepszej kasie inni zadowalaja sie garscia iskow. NIE MA ZALEZNOSCI.
jedyny wyznacznik, to tak jak w zyciu, czas. Ile czasu chcesz poswiecic na szukanie. jesli wiecej to uda Ci sie znalesc tanio, jesli na szybko to szykuj iski: ]

w zeszym roku kupilem za 9B i sprzedalem jedna postac z 50M sp, oraz udalo mi sie dostac baaardzo fajnego chara z dobrymi skillami bojowymi bez smieci typu repro planet czy inne gowna 73Msp za 20b.

Niestety ciezko jest znalesc czyste postacie zadaniowo. w wiekszosci przypadkow kazda ma cos za uszami. SP ktore nikomu do niczego nie sa potrzebne, ale postac pierdylion SP.
jakis czas temu furore robil typek(polak) ktory na mase robil postaci pod kaspy. nie pamietam dokladnie ale to byl np dred all V cos okolo 20 paru M SP i kosil za to gruby chajs. bo postaci mialy to co potrzebowaly.

[.BSI.] Dheedee:

--- Cytat: [..MKI] Filip Bonn w Styczeń 05, 2016, 19:15:33 ---jeszcze kilka kropeczek dla kolegi bo lubi ...............

--- Koniec cytatu ---

Wielokropek jest jednym znakiem interpunkcyjnym. Tak btw. Jeżeli nie wiesz kiedy się go używa to trudno.
A co ? Chciałeś błysnąć? ;P

Filip Bonn:

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Styczeń 05, 2016, 14:35:19 ---Toon Bazaar...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Grudzień 24, 2015, 04:55:43 ---Mądrych to i dobrze posłuchać jpkm...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Listopad 16, 2015, 19:36:18 ---Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją... można też wklejać linki z gadającymi bez sensu głowami spuszczającymi się nad tym czemu jabłka nie smakują tak dobrze jak 20 lat temu...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Listopad 12, 2015, 23:50:28 ---No nie zapominajmy że gdzieś w tle rozmieniają się na drobne z Valkyrią.,..

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Listopad 02, 2015, 10:58:36 ---Nie ograniczałbym tu materii tylko do jednego usera... Rozszerzyłbym to stwierdzenie do ogółu postów... oczywiście jako wyjątek potwierdzający regułę...;P

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Październik 26, 2015, 15:49:10 ---I jak tu się nie skusić...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Październik 21, 2015, 15:27:39 ---O ja jebie... mistrzostwo świata w odwracaniu kota ogonem...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Październik 09, 2015, 15:02:08 ---Podobnież Pluton i Charon stanowiły kiedyś całość...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Październik 02, 2015, 16:49:40 ---Cleveland i amerykańskie destroyery żondzom...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Wrzesień 28, 2015, 16:08:18 ---Oglądałem, w telewizji wyglądało lepiej;) Na drugi raz nie wstaję...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Wrzesień 21, 2015, 16:06:02 ---W Maxie naprawdę dobrze wyglądają wybuchy dym i ogień;) mordka się cieszy...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Wrzesień 17, 2015, 16:06:23 ---A ja nicka skądś kojarzę ale hgw wie skąd... chociaż w sumie do lodówki zaglądam...

--- Koniec cytatu ---

Widzę, że jesteś znafcom wielokropka, lol.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej