Eve Online > Dyskusje ogólne

High Speed Maneuvering V - czy potrzebny

<< < (2/3) > >>

[WILD5] Gagat:
Oczywista oczywistosc, że sklie z nawigacji są mega przydatne do PvP.

Tloluvin:

--- Cytat: Gaunt w Grudzień 27, 2015, 13:16:36 ---To jest relatywnie szybko "robiący się" skill, więc warto go wrzucić.
--- Koniec cytatu ---
Jak ten świat się zmienia. Kiedyś 18 dni to był strasznie długi skill, a teraz krótki  ;)

Gilą raczej latać nie będę, ale co do reszty to kto wie. Dzięki.

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Grudzień 27, 2015, 14:03:41 ---Oczywista oczywistosc, że sklie z nawigacji są mega przydatne do PvP.
--- Koniec cytatu ---
W nawigacji mam obecnie 9,8m SP, a poza tym pvp to na tyle niewielka część gry, że tak ogólne stwierdzenie w niczym mi nie pomaga. Zwłaszcza, że o każdej z grup skilli można powiedzieć, że skille w tej grupie są megaprzydatne

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 27, 2015, 16:27:24 ---Jak ten świat się zmienia. Kiedyś 18 dni to był strasznie długi skill, a teraz krótki  ;)

Gilą raczej latać nie będę, ale co do reszty to kto wie. Dzięki.
W nawigacji mam obecnie 9,8m SP, a poza tym pvp to na tyle niewielka część gry, że tak ogólne stwierdzenie w niczym mi nie pomaga. Zwłaszcza, że o każdej z grup skilli można powiedzieć, że skille w tej grupie są megaprzydatne

--- Koniec cytatu ---
Jeśli korzystasz z mwd-ka  pvp czy nie to ten skill jest "must have" koniec kropka.

Tloluvin:
"must have" na 5?

Gaunt:

--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 27, 2015, 19:00:26 ---"must have" na 5?

--- Koniec cytatu ---

da

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej