Eve Online > Dyskusje ogólne
High Speed Maneuvering V - czy potrzebny
[WILD5] Gagat:
Oczywista oczywistosc, że sklie z nawigacji są mega przydatne do PvP.
Tloluvin:
--- Cytat: Gaunt w Grudzień 27, 2015, 13:16:36 ---To jest relatywnie szybko "robiący się" skill, więc warto go wrzucić.
--- Koniec cytatu ---
Jak ten świat się zmienia. Kiedyś 18 dni to był strasznie długi skill, a teraz krótki ;)
Gilą raczej latać nie będę, ale co do reszty to kto wie. Dzięki.
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Grudzień 27, 2015, 14:03:41 ---Oczywista oczywistosc, że sklie z nawigacji są mega przydatne do PvP.
--- Koniec cytatu ---
W nawigacji mam obecnie 9,8m SP, a poza tym pvp to na tyle niewielka część gry, że tak ogólne stwierdzenie w niczym mi nie pomaga. Zwłaszcza, że o każdej z grup skilli można powiedzieć, że skille w tej grupie są megaprzydatne
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 27, 2015, 16:27:24 ---Jak ten świat się zmienia. Kiedyś 18 dni to był strasznie długi skill, a teraz krótki ;)
Gilą raczej latać nie będę, ale co do reszty to kto wie. Dzięki.
W nawigacji mam obecnie 9,8m SP, a poza tym pvp to na tyle niewielka część gry, że tak ogólne stwierdzenie w niczym mi nie pomaga. Zwłaszcza, że o każdej z grup skilli można powiedzieć, że skille w tej grupie są megaprzydatne
--- Koniec cytatu ---
Jeśli korzystasz z mwd-ka pvp czy nie to ten skill jest "must have" koniec kropka.
Tloluvin:
"must have" na 5?
Gaunt:
--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 27, 2015, 19:00:26 ---"must have" na 5?
--- Koniec cytatu ---
da
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej