Eve Online > Dyskusje ogólne

Co by tu dalej

<< < (2/11) > >>

Anthar:
Insurance juz nie jest wyplacany przy gankach

Qlko1:

--- Cytat: FredFlinston w Październik 29, 2015, 11:41:30 ---chcę być ch*#em. Wiem że wielu z was ma w tym bogate doświadczenie podzielcie się pomysłami.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy nie powinniśmy czuć się urażeni :)

Zapisz się do milicji postacią z kilkumiesięczną historią. Zaoferuj się jako darmowy Jump Freighter :) Tylko skoro za darmo to bez ubezpieczenia ładunku, no bo czym masz zabezpieczyć jak na tym nie zarabiasz. Zbierz kontrakty od corpa. Podziękuj i wyjdź :)

Jedno zastrzeżenie, rób to w milicji, której nie lubisz, w końcu nie jesteśmy ch*#ami...  :P

[BU FU] Karas:
jesli juz grasz troche, a na koncie masz garsc SP i isk, sprawa jest prosta. kupujesz sobie armor/shield stratiosa (tu decyduja preferencje wlasne, ja lubie armor) lecisz z jita do najblizszego low (byle nie tama) i skanujesz w poszukiwaniu dziur do null, wskakujesz i robta co chceta, mozesz kampic gate, mozesz rozstawic banie i campic przelot, mozesz ryc raciarki, a nawet mozesz doprowadzic do rozpadu jakiegos malego korpa: ]. strat jest chyba jednym z bardziej uniwersalnych statkow do solo eskapad. spory drone bay, duze cargo pozwala zabrac wiele przydatnych gadzetow, ja mam rozplanowane co do 1 metra. tak, ze jak wlatuje do low zostaja mi akurat 2m3 na 2 pigulki gwaltu.

Zgudi:

--- Cytat: FredFlinston w Październik 29, 2015, 11:41:30 ---chcę być ch*#em.

--- Koniec cytatu ---

Mnóstwo ludzi codziennie tłucze się w low ale ch#*#mi nie są. Jeżeli chcesz być ch*#em to zacznij umawiać się z przeciwnikami na tak zwane polskie solo z lekką modyfikacją: prócz kumpli za bramą dorzuć linki w systemie. Jak ci się znudzi to zapisz się do jakiegoś korpa milicyjnego, zdobądź ich zaufanie, potem zacznij knuć intrygi i okradać swojego korpa, aż wszyscy zapamiętają cię jako ch*#a. :) :)

Anthar:
Z͈̠apï͈s̪z͔ͫ͊ ̗̮sie͈͔̘ͫ ͖̇͊̊dͪo C̘͈̬̻̦̥͚̖̬͛͑̍̇O͈͇̠̜̰͑̎͊ͧ̚D͇̞͔̖̟̩̯̭ͪ͜E̱͚ͦ͗

O͓̻̬ͪd͓m͚̏i͈̙̒̎e͓n̠̒̎i̅.͚a̿ ̷̥s̅p̮̤oș̻̬̪̙o͔b̟̪̋̚ͅ w̯̦̮̅ j̖̻͖a̯̠͍̖̳k͖i̪̪̇ ̩̪̩̥͑p̩͓a͔̟̦͋tr̗͍͙̘͍z̳͍̩̙̃y͙ͥs̹͓͝͠z͈͇̅̒͟ ̣͈̉n̩̭̹̩.ä̞̹͓ͅ ̺͓҉s͈ẉ͐͋iͦaͦt̮̮ ̷͔̍ ̵̯̮ͥ:͔̥P̠̞

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej