Eve Online > Dyskusje ogólne

Co by tu dalej

<< < (4/11) > >>

MiltisUmbrae:
Jak chcesz być chujem bez straty SSa to możesz uprzykrzać życie kopaczom w HI przez świecenie im na pasku jako suspect. Ja ostatnio spróbowałem (nie robiłem tego do zmian w agro) zabiłem jakieś 2 koparki które mnie zaagrowały i jakieś 2 badziewia które im przyleciały z odsieczą, posiedziałem podrażniłem ich jeszcze trochę - sami się zaoferowali że zapłacą mi 50m za to żebym im dał spokój na jeden wieczór :)

Wbrew temu co napisał Glass wardec to też niezła opcja, tylko trzeba polować na korpy które siedzą w oddaleniu od głównych hubów (Jita i Amarr)
żadnym najemnikom nie będzie się chciało ruszyć dupy, oczywiście należy mierzyć siły na zamiary samemu nie ma sensu wardecowac 100 osobowego corpa, bo nawet jesli to kompletne lamy to mogą Cię utłuc.

[WILD5] Gagat:
Te całe hi secowe "PvP" to jest smutne, lub żałosne. Kto co woli. W tej grze nie da się być najbardziej zlym.

[GRZEB] Grzebalec:
Gagat nikt nie mówi o PVP!! O tym są inne działy na forum. Weź kilka głębokich oddechów i hejtuj noobpvp w innych działach.

[WILD5] Gagat:
Eh zmylilo mnie zabijanie w hi. Te bohaterskie wojny itd. Przepraszam, zachowalem się jak gowniarz, bede spał od sciany

Anthar:
Tu nie chodzi o pro PVP, tylko o zabawe w pixelowych stateczkach. 
Ktos chce sprobowac czegos nowego w eve , a gwarantuje ze jest to cos calkowicie nowego i odmiennego.
Calkowicie inne reguly zabawy , inne wyzwania.

Jest to bardziej wymagajace od polowania na raciarki w null , gdy robi sie to flota o sec statusie -10.

Szukasz celu altem, pozniej sledzisz go starajac sie wygladac najmniej podejzanie jak to sie da , miedzyczasie przedzierajac sie przez dzicz higseca flota o sec statusie -10.

W zaleznosci od  celu musisz jeszcze dociagnac cos co pozbiera z wraku nagrode, czasem jest to DST czasem fracht.

Oczywiscie wszystko robisz pod bacznym okiem higsecowych neutow, oraz corpow wardecujacych , a kazdy czeka na najmniejszy blad.

Zabawa przednia.
Zreszta CODE to zbieranina altow z wszystkich mozliwych aliansow , sporo CFC, PL , NC , sporo VoC jest , nie raz juz ratowalem ich frachta, ktory nie zdazyl odwarpic po zebraniu lootu.     

Jest to poprostu calkowicie inny tryb rozgrywki, gdzie wrogiem jest CONCORD / FacPo oraz wardec kampy  (bo nie ma to jak wpasc na taka 30 osoba flota bckow )

Taka zabawa rowniez daje poglad o tym jak , czym i gdzie latac w higsecu aby nie wtopic glupio za duzo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej