Eve Online > NoobGarten
korporacje npc - problem
Xeovar:
Jedna uwaga Doom - już nie ma agentów dających mieszanki misji, teraz jasno wiesz jaką misję dostaniesz, także mieszanki bojowej z transportem już się nie da mieć od jednego agenta. Natomiast czasem i tak warto odrzucić co mniej lubianą/opłacalną misję.
Doom:
Agenci bojowi mieli jakiś mały, ale jednak, procent szansy na to ze każe Ci lecieć po wóde i fajki bo mu sie skończyły... Wiem ze była drastyczna zmiana w dywizjach agentów, ale jeśli dobrze pamietam to tego nie ruszyli tylko z kilkunastu dywizji zrobili bodaj 3 albo 4. A pozatym tak jak pisałeś są takie z dupy misje że nie warto tego brać, np taka gdzie trzeba wiosłować od drabinki do drabinki po 120km mając łącznie do zestrzelaenia 4 raty itp
Qlko1:
--- Cytat: Doom w Październik 26, 2015, 10:35:06 ---Agenci bojowi mieli jakiś mały, ale jednak, procent szansy na to ze każe Ci lecieć po wóde i fajki bo mu sie skończyły...
--- Koniec cytatu ---
Zawsze była mowa o 5%, chyba dalej tak jest.
Xeovar:
--- Cytat: qlko1 w Październik 26, 2015, 12:07:54 ---Zawsze była mowa o 5%, chyba dalej tak jest.
--- Koniec cytatu ---
Nie jest. Jedną z podstawowych zmian przy oraniu agentów i działów dla których pracują, było poza zmniejszeniem ilości tych działów, ich ujednolicenie. Teraz konkretny agent daje misje konkretnego typu, bez wyjątków (no, poza storyline, ale w nich raczej nie ma transportów)
Doom:
70% storyline jakie dostawałem to były transporty. Pare razy musiałem nie tylko orkę ale i frachta wyciągnąć aby zrobic misję. Z pozostałych to głównie dostarczyć określona ilość gruzu konkretnego typu i od swięta coś gdzie się strzela, a od większego święta coś gdzie sie strzela do npc piratków a nie do imperialnyc frakcji
Nawigacja
Idź do wersji pełnej