Eve Online > NoobGarten

Mobile Tractor Unit

<< < (2/3) > >>

Xeyo:
Wyciagasz zawartosc i wrzucasz go ponownie do cargo. Jest wielorazowy ;-)

Doom:
tyle że możesz potrebować wrócić ze stacji bo w cargo bedziesz miał tyle gratów ze go nie zabierzesz.
Warto robić bookmark na jego pozycji. Do tego jesli idzie o zbieranie złomu itp to spotkałem sie juz z opcją ze przylatywało się czymś z dużym cargo np noctis z salvagerami i 1/2 tracerami, wypluwało sie strukturkę, ona brała wraki wedle woli, ale bliższe wraki łapał też noctis swoimi smyczami. całkiem szybko sie lootuje w ten sposób, a młody char zwykle każdy isk liczy :P

pawel_szczecin:
dzieki!!

Isengrim:

--- Cytat: Doom w Październik 25, 2015, 15:18:27 ---tyle że możesz potrebować wrócić ze stacji bo w cargo bedziesz miał tyle gratów ze go nie zabierzesz.
Warto robić bookmark na jego pozycji. Do tego jesli idzie o zbieranie złomu itp to spotkałem sie juz z opcją ze przylatywało się czymś z dużym cargo np noctis z salvagerami i 1/2 tracerami, wypluwało sie strukturkę, ona brała wraki wedle woli, ale bliższe wraki łapał też noctis swoimi smyczami. całkiem szybko sie lootuje w ten sposób, a młody char zwykle każdy isk liczy :P

--- Koniec cytatu ---

Jak mi się jeszcze chciało bawić w misje w hi to dokładnie tak robiłem. Znacznie przyspiesza cały proces.

Doom:
Ja parkowałem sprzet w miejscu i strzleałem do tego co było xxkm ode mnie gdzie xx to był zasięg smyczy w moim noctisie, po wystrzelaniu ratów był bm z pozycji statku i wio na kolejna misję, a co pare misji wydok w noctisie i obskoczenie bm. Pałowanie się ze struktura odpusciłem po tym jak stwierdziłem ze zanim zacznie ściągać te dalekie wraki to najpierw i tak musze wyczyścić to co bliżej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej