Forum Gry > Inne gry

Skyforge

<< < (2/2)

Qlko1:

--- Cytat: Okropniak w Październik 16, 2015, 15:19:26 ---cycate adeptki  :D

--- Koniec cytatu ---
downloading  ;D

Okropniak:
sęk w tym że nic nie napisałeś i odniosłeś się przy tym do filmiku z salki treningowej? rly?
To że cholera wie co to jest napisałem już wcześniej.
Ściana tekstu nie była dla Ciebie w odpowiedzi, a komentarzem dla ludzi którym filmik powie tylko tyle że bije się mobki w jakimś sześcianie.
Sam nie wiem czy to nie kolejny shit - już się sparzyłem na paru tytułach w których wszystko wyglądało ok tylko nie było end game.

sztosz:
Ale to był pierwszy i jedyny filmik który obejrzalem. I sam nie wiedziałem co napisać. :/ A o cytatych panienkach to nie był przytyk. Tylko że naprawdę w czasach kiedy 30 letni facet z żoną i dzieckiem nie ma już co robić w tych rzadkich chwilachprzy kompie, to fragment o cytatych adeptkach to jest serio najlepsza reklama ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Okropniak:

--- Cytat: sztosz w Październik 16, 2015, 16:56:33 ---Ale to był pierwszy i jedyny filmik który obejrzalem. I sam nie wiedziałem co napisać. :/ A o cytatych panienkach to nie był przytyk. Tylko że naprawdę w czasach kiedy 30 letni facet z żoną i dzieckiem nie ma już co robić w tych rzadkich chwilachprzy kompie, to fragment o cytatych adeptkach to jest serio najlepsza reklama ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

--- Koniec cytatu ---

hah - no racja.
Te kleczące cycate adeptki to cytat z kumpla - nie dalej jak wczoraj o tym mówił.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej