Forum Gry > Inne gry
Wildstar
Soulscream:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Październik 21, 2015, 10:02:58 ---BTW w GW2 grafika jest basniowa a nie bajkowa.
Istotny szczegół.
--- Koniec cytatu ---
Hahahahaa serio ? :D A wiesz jaka jest różnica między baśnią, a bajką ? :D.
Filip Bonn:
--- Cytat: Soulscream w Październik 21, 2015, 11:29:03 ---Hahahahaa serio ? :D A wiesz jaka jest różnica między baśnią, a bajką ? :D.
--- Koniec cytatu ---
Ty nie?
Soulscream:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Październik 21, 2015, 11:31:32 ---Ty nie?
--- Koniec cytatu ---
No ja wiem, ale zastanawiam się jak Ty długość tekstu przenosisz na wygląd grafiki w grze komputerowej. Według Twojej definicji WoW jest baśnią co znaczy, że ma grafikę baśniową również.
Filip Bonn:
LOL? WoW ma typowo bajkową grafikę.
sztosz:
Skoro napisałeś, że "wyjątek potwierdza regułę", to nie miałem innego wyjścia jak przyjąć, że dla ciebie to co pisałeś o grach z "bajkową" grafiką jest regułą. Ja mam głęboko gdzieś to jaka jest grafika, jeżeli gra jest naprawdę grywalna, a grafika totalnie tej grywalności mi nie psuje (ie. wszystkie do bólu mangowe gry :( ). To co mnie wkurza to argumentowanie właśnie przez "wyjątek potwierdza regułę". Prawdziwe jest zdanie, że skoro jest jakiś wyjątek to musi być jakaś reguła, od której jest właśnie ten wyjątek, tym samym istnienie wyjątku de facto wymusza istnienie reguły, ale w żaden sposób jej nie potwierdza, i nie ważne czy będziemy kwantyfikatorów szczegółowych czy ogólnych używać do wyrażenia tej reguły, wyjątek nigdy nie będzie jej potwierdzał. Tyle w temacie.
PS. @Soulscream: Może chodzi o to, że WoW ma wierszowaną grafikę, a GW2 już nie? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej