Eve Online > Patche i dodatki

Nowy launcher

<< < (4/5) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Isengrim w Październik 07, 2015, 12:19:00 ---Dlatego ja jako casual po prostu korzystam z launchera.

--- Koniec cytatu ---

To gówno w jakiś magiczny sposób przycinało mi kompa :P

Xeyo:
Launcher dziala fajnie.

Trzeba bylo tylko troche pokombinowac troche z folderami.

Teraz nawet nie trzeba za kazdym razem przy starcie gry wbijac hasla \o/

Pynio:
Uważam, że nowy launcher jest doskonałym rozwiązaniem.

Po pierwsze: działa. Obecny launcher często włącza mi się w trybie offline i albo odpalam z exec'a, albo kasuję folder launcher i mam nadzieję, że po naprawie zaskoczy.

Po drugie: Mam dwa konta i dość długie hasła (proszę zatem nie używać argumentu typu: zróbe se hasło "abc12"). Jak wiadomo na każde konto można założyć 3 postacie. Nie wiem ile tysięcy razy wbijałem te hasła i przyznam, że porządny launcher, który "ogarnia" multilogowanie w grze (i wylogowywanie), w której ogromny procent graczy ma 2+ konta jest WYMOGIEM.

Po ostatnie: Jak czytam, to dla niektórych najlepiej podczas logowania byłoby wykuwać hasło patykiem w granicie - wtedy będzie PRO.

ps. Dwie rzeczy - zainstalujcie w osobnym folderze w katalogu z grą i obowiązkowo przegrajcie katalogi Cache i Settings z obecnych kont /postaci.

Edit: ciekawi mnie natomiast opcja Setting. O co chodzi z tymi ustawieniami? Zakładam, że chodzi o to, że PO logowaniu można mieć kilka ustawień UI itp? Jeśli tak to jak dla mnie już naddto ;)

Xeovar:

--- Cytat: Pynio w Październik 11, 2015, 12:11:18 ---Edit: ciekawi mnie natomiast opcja Setting. O co chodzi z tymi ustawieniami? Zakładam, że chodzi o to, że PO logowaniu można mieć kilka ustawień UI itp? Jeśli tak to jak dla mnie już naddto ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak, można mieć wiele katalogów settings, każdy z innymi ustawieniami i w ten sposób np niektóre konta mogą się otwierać na jednym monitorze inne na drugim itp

Pynio:

--- Cytat: Xeovar w Październik 11, 2015, 12:16:49 ---Tak, można mieć wiele katalogów settings, każdy z innymi ustawieniami i w ten sposób np niektóre konta mogą się otwierać na jednym monitorze inne na drugim itp

--- Koniec cytatu ---

Hm. Zaciekawił mnie ten "drugi monitor". Wiesz jak to działa dokładnie? Bardziej myślałem o ustawieniach poszczególnych okien w Eve, czcionce itp. Jednak możliwość zdefiniowania w launcherze, na którym monitorze, który klient ma się odpalać to już w ogóle perfekcja. Po kliknięciu ikonki "play" nadal muszę przenosić klienta na drugi monitor. Po zamknięciu go także z poziomu launchera i ponownym włączeniu pojawia się nadal na monitorze "1". Jeśli masz dokładniejsze info będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej