Forum Gry > Inne gry
World of Warships & Beer
Doom:
Zacząłem jeszcze w zamkniętej becie. Potem zmienili mechanike HE i teraz moje ulubione spaślaki dostają wpierdol od wszystkiego -_-''
Nie wiem kto kurwa jest odpowiedzialny za balans klas w tej grze ale moim zdaniem zjebał tak samo jak HT po tym jak pojawiły się medy tier X w czołgach
Ulf Nitjsefni:
Gram od czasu do czasu (dopełzłem aż do V tieru ;)). Jak na grę od Wargaming to jest wyjątkowo dobra, imo najlepsza z tej trójcy czołgi, samoloty, statki. Jeszcze mi się nie znudziło, ale to może dlatego, że gram tylko niszczycielami i krążownikami, a tam rozgrywka bywa szybka, dość dramatyczna czasami. Z problemów to na razie widzę stałe problemy z balansem statków i za dużo użytkowników torped (nie wiem po co krążownikom jeszcze torpedy, mimo, że oczywiście historycznie się zgadza). Lotniskowcami zagrałem ze 2 gry ale to zdecydowanie nie dla mnie, zabawa ikonkami na mapie... ogólnie polecam takie mocne 7/10 punktów bym dał...
sneer:
grywalność niezła
balans i realizm jeszcze niższe niż w tankach
Doom:
Ulf z użyszkodnikami torped się zgodzę. Zwłaszcza jeśli jest to palant w Twojej ekipie w jakimś śmieciuchu dającym salwe co pare sekund w Twoje plecy..
Druga sprawa to bardzo brutalny MM pancerników. Wpadnięcie czymś pokroju Waioming'a na tiery VI automatycznie czynie Cię darmowym fragiem dla wszystkiego z wyższym tierem, zwłaszcza że nawet niszczyciele na tych tierach ostrzelają Cię z wiekszego dystansu niż Twój maksymalny...
Soulscream:
--- Cytat: sneer w Październik 06, 2015, 08:15:13 ---grywalność niezła
balans i realizm jeszcze niższe niż w tankach
--- Koniec cytatu ---
haha Ty w arcadowej grze chcesz realizmu i balansu ? :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej