Forum Gry > Inne gry

World of Warships & Beer

<< < (10/36) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Amek Vi w Październik 12, 2015, 08:49:35 ---Sprawdźczy przypadkiem nie grasz kooperacyjnych z botami ^^.

--- Koniec cytatu ---

Nie gram, ale mam wrążenie że ludzie przeciw którym gram to na pewno boty. Wczoraj wąski przesmyk, idealny dla torped 4 salwy kontrolne w ciemno. I co. South Carolina poszła na dno lol.

Qlko1:
Ja już wiem, że pływać pancernikami nie będę.

Ciężkie, powolne, cholernie niecelne (sieje szeroko jak rolnik po litrze samogonu). Bez asysty 1-2 niszczycieli i krążowników jest po prostu bezbronny. A w tej grze cholernie ciężko o graczy zdających sobie sprawę z tego, że te ich łupiny po to zbudowano takie małe, żeby stanowiły mobilną osłonę dla większych jednostek.

Co innego gra cruzem. Dość szybki by kontrolować dystans, dość celny by strzelać skutecznie z maksymalnej odległości, dość zwinny i mały żeby te muchy z torpedami miały problem trafić.

Gra ogólnie jest miodna.

Isengrim:

--- Cytat: Soulscream w Październik 12, 2015, 10:55:59 ---Nie gram, ale mam wrążenie że ludzie przeciw którym gram to na pewno boty. Wczoraj wąski przesmyk, idealny dla torped 4 salwy kontrolne w ciemno. I co. South Carolina poszła na dno lol.

--- Koniec cytatu ---

Na niskich tierach to sie zdarza, ja z kolei za pomoca Umikaze (tier 2 DD) zatopilem w 1 bitwie 3 wrogie DD torpedami, zaden z przeciwnikow nawet nie wpadl na to, ze skoro zachodza mnie od bokow na bliski, to moga dostac salwy z torped z obu stron i jeszcze sami sie pozabijac jak zrobie zwrot. Niestety wyzej ludzie juz takich bledow nie popelniaja, i to ja robie za latwego fraga w premiumowym Warspite. :-)

@qlko
A ja sie zaparlem i bede gral BB, chociaz zgadzam sie, ze bez ogarnietego teamu na wyzszych tierach to mordega. Za to satsyfakcja jak z 12km wchodzi strzal w cytadele za 10k dmg - ogromna.

Qlko1:

--- Cytat: Isengrim w Październik 12, 2015, 11:34:45 ---@qlko
A ja sie zaparlem i bede gral BB, chociaz zgadzam sie, ze bez ogarnietego teamu na wyzszych tierach to mordega. Za to satsyfakcja jak z 12km wchodzi strzal w cytadele za 10k dmg - ogromna.

--- Koniec cytatu ---
Ja pływam jeszcze niskotierowymi (drugi pancernik amerykańskiej linii), strzał z 12km oznacza, że z salwy trafią 2-3 pestki, a reszta idzie się kąpać. Przy 8km sprawa wygląda zupełnie inaczej  ;) Tylko kto do Ciebie podejdzie z własnej woli na 8km  >:(

Filip Bonn:
Może zrobimy cenyralowy team ]:->

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej