Forum Gry > Inne gry

World of Warships & Beer

<< < (35/36) > >>

Isengrim:
Wywaliłem ten kanał z zakładek bo nikogo na nim nigdy nie było. :P

Ulf daj nicka w WoWS to się złapiemy. Ja pływam z Gauntem albo ze znajomymi z WoWSa.

Pensacola jest zajebista jak jest w pełni rozwinięta (tzn. ma wieże, które się jakoś obracają, a nie są przyspawane na stałe :D).

Ulf Nitjsefni:
Nick Korred.  No właśnie wieży tych lepszych jeszcze nie mam. O pancerz mi głównie chodzi. Ostatnio jakiś ruski Niszczyciel, nazwy nie pamiętam, na 3 salwy wsadził mi 3 cytadele... głowa opadła mi na stół. Nawet byłem ustawiony pod sporym kątem do niego. Nie lubię tego statku. Cleveland  był o wiele lepszy...

Isengrim:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Sierpień 24, 2016, 09:54:03 ---Nick Korred.  No właśnie wieży tych lepszych jeszcze nie mam. O pancerz mi głównie chodzi. Ostatnio jakiś ruski Niszczyciel, nazwy nie pamiętam, na 3 salwy wsadził mi 3 cytadele... głowa opadła mi na stół. Nawet byłem ustawiony pod sporym kątem do niego. Nie lubię tego statku. Cleveland  był o wiele lepszy...

--- Koniec cytatu ---

Cleveland to najnudniejszy okręt w tej grze, spam spam spam i niepoważnie mocny pancerz jak na swój tier i klasę. ;)

Niestety tak mniej więcej od 7 tieru w zasadzie trzeba zacząć grać na premium, żeby wyrabiać się z kasą - ale przynajmniej XP sporo szybciej idzie.

Doom:
Jest spamer "zabawniejszy" od Clevlenda, ale na EU serwerze go nie zobaczymy, a przynajmniej nie szybko i nie bedzie łatwo dostępny.
Chodzi mi o tą zmutowaną Atlantę która ma dymiarkę i jest nagrodą za rankingi czy jakoś tak na US serwerze

Ulf Nitjsefni:
No to powiedzmy, że uwielbiałem się nudzić w tej grze ;D
Teraz nudno nie jest jak się idzie na dno po 3 salwach niszczyciela. Ogólnie i tak najbardziej pasuje mi pływanie pancernikiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej