Forum Gry > Inne gry
World of Warships & Beer
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 14, 2016, 09:10:16 ---W przyszły weekend startują rosyjskie krążowniki. Trochę się jaram. Chociaż przyznam szczerze, ze najwięcej funu mam właśnie w tier 5-7 i chyba musze spiąć poślady i grindować max 2 linie konkretnych nacji i olać lotniskowce :x.
--- Koniec cytatu ---
Hehe, tez na nie czekam :)
Tylko obawiam sie że będzie z nimi jak z niszczarkami tier 6+ , z maleństw zbudowanych ze stalinium strzelających pociskami ze zubożonym uranem zrobili ciężko grywalne puszki po piwie strzelające kartoflami. Mam wrażenie że WG nie bardzo potrafi nerfić z głową, najpierw wprowadzili prawie OP linię, a potem pojechali po bandzie i znerfili w skrajność.
No...ale pożywiom obacym co z tego będzie.
Mi też się najlepiej gra max do tieru 8, najlepiej 6-7.
Soulscream:
Mnie ich deski się nie podobały. Ja lubię torpedami grać i zasięg 3km to pomyłka :).
Isengrim:
Ja na razie nie mam niczego ponad tier VIII, a najprzyjemniej się gra V-VI. Jeszcze bez spiny, torped pływających na 20 km czy innych Michaiłów Kutuzowów, a już można 140k dmg wykręcić. :)
Ruskie krążowniki chwilę poczekają, bo chcę najpierw zrobić Harunę i Hiei, a to wymaga szybkostrzelnych dział na razie.
A ruskie deski są śmieszne, do IV tieru faktycznie chyba mocniejsze od konkurencji (na II tierze jest jeszcze tylu noobów, że torpedowanie z 3 km nie raz mi się zdarzało), z Gniewnyjem (V tier) przez chwilę się użerałem, ale da się na nim naprawdę dobre gry zagrać, tylko trzeba pływać tym zupełnie inaczej, niż innymi niszczycielami. Na razie najlepszy ruskim DD jest ... Chińczyk Anshan, czyli Premium Gniewnyj na VI tierze, łączy szybkostrzelność oryginału (i nieco szybciej obracające się wieżyczki, chociaż dalej nie jest dobrze) z 8 km torpedami.
Dormio:
Nie wszystkie mody są "złe" ;)
Oczywiście są takie co po prostu psują innym grę... ja pomimo, że nie mam żadnego moda (lubię tekst mojego syna "tato, on ma chyba jakiegoś moda zainstalowanego, że tak Cię trafia"), to czasem słyszę, że chyba mam aimbota... a wystarczy po prostu ograć się z krypą i znać parametry dział. Niektóre są lepsze, inne słabsze (mi np. bardzo pasują pukawki na Ohio, Clevlandzie i Błyskawicy), niektórymi po prostu na pewne odległości nie da
grać...
Dla zainteresowanych do poczytania takie tam zestawienie "zestawu podstawowego". >:D
Soulscream:
http://menzgaming.com/worldofwarships/world-of-warships-articles-guides/world-of-warships-how-to-aim/
Polecam tę stronę generalnie :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej