Forum Gry > Inne gry
World of Warships & Beer
sztosz:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 13, 2016, 09:23:44 ---Pitolenie, w WoWs gra sie zacnie :).
--- Koniec cytatu ---
Pitolenie, zacnie to się gra dopiero w WT:GF. Oczywiście nie mówię o noobowaniu na arcade.
Doom:
Widzę że nie tylko ja nie jestem fanem lotnisk w tej grze :P
Tak jak w czołgach uwelbiam grać artą i jeszcze bardziej czytać wyrazy uznania od wrogiej dużyny, zwłaszcza od trafionych w przelocie lightów (najlepszy był koleś którego z GWE pacnąłem apekiem jak trolował środek na prohorowce w swoim wychuchanym t-50-2) tak w wows jak widzę lotnisko to chcę odrazu zatopić :P Może ma coś z tym wspolnego fakt że lubie pancerniki, a te niskotierowe sa w zasadzie bezbronne przed ta zarazą wojny na morzu...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 13, 2016, 09:23:44 ---Pitolenie, w WoWs gra sie zacnie :). Nie, nie jest to samo. Jest dużo wolniej.
--- Koniec cytatu ---
Ale gdzie ja mówię że źle się gra? Lubię w to popykać i konto premium nie jest mi do niczego potrzebne, ciężko to pojąć?
Z tym że jak WG dalej będzie pozwalało na aimboty i warpacki, których jest coraz więcej, skończy się to fajne granie.
Doom:
WG na to nie pozwala. Jakby mieli wyjechane na to nic nie zrobili by z modem który pokazywał jak ustawić celownik żeby jak nawiecej pocisków z salwy wbiło cytedele
VonBeerpuszken:
Poczytaj o najnowszym warpacku, o którym wiedzą od przynajmniej miesiąca i kolejnym pojedyńczym aimbocie o którym wiedzą jeszcze dłużej. Wszystkie te programy są któreś z kolei.
Gównoburza na forach jest konkretna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej