Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[WILD5] Gagat:
Tylko około 5 lat był u nas, na naszym tsie i naszych flotach. Nie wiem czy to się kwalifikuje do znajomych hehe
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
[BU FU] Colonel T:
Bitwa w etherium typeczki w sile 3xSralos, 2xScytimek, caraluch, sfi, paint vigil i sztylet wskoczyli do systemu prawdopodobnie przez filament. My mieliśmy gile, sfi, kiki, (ja)hecate i retri. Czyste nagranie, bez cięć i z voicem.
https://drive.google.com/file/d/1iBbzsv7YJB10fDh6YPn13YcWOxc81mpj/view
[BU FU] Karas:
Zajebiste są te filamenty, wystarczy się kręcić gdzieś w okolicy gdzie coś się dzieje. Takie gangi nastawione są na pew pew, więc chętnie podejmują walkę. Już 4 takie bitwy mieliśmy i jest zajebiscie. Najlepszy feature jaki ccccp w swojej bezgranicznej głupocie stworzyło.
Jak do tej pory wszystkie walki walki były niemal do końca. Bo nawet jak zostanie 2-3 to i tak nie chce im się wracać gównostatkami. Więc albo zostają na gridzie do końca, albo selfestruct.
Na nagraniu troche zjebałem, tzn po prostu zjebałem. Skończył mi się cap, liczyłem, że uda mi się zrobić jeszcze 1 cykl MWD, ale nie starczyło i wyłapałem scrambla, na szczęscie chłopaki ogarneli i udało nam się kolesia ubić zanim ja zdedałem. źle też oceniłem sytuacje gdy już wyjebali na słońce. ZAWSZE za targetem leci się na 50. ZAWSZE. Bo wtedy potencjalnie największa jest szansa złapania. Dobrze że Colonel na tyle ogarnął, że po pierwsze warpnął 50 a potem od razu przepałka. N1.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: [BU FU] Colonel T w Grudzień 17, 2019, 12:14:06 ---Bitwa w etherium typeczki w sile 3xSralos, 2xScytimek, caraluch, sfi, paint vigil i sztylet wskoczyli do systemu prawdopodobnie przez filament. My mieliśmy gile, sfi, kiki, (ja)hecate i retri. Czyste nagranie, bez cięć i z voicem.
https://drive.google.com/file/d/1iBbzsv7YJB10fDh6YPn13YcWOxc81mpj/view
--- Koniec cytatu ---
Pojawia mi się
An error occurred. Please try again later.
Też tak macie?
Tloluvin:
Mi się filmik odpala
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej