Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Veldsper w Lipiec 14, 2019, 10:38:36 ---no sorry w tekście opisującym całe wydarzenie były zdania, że nie poczuwacie się do odpowiedzialności za stratę nyxa bo gościu to zrobił na własną odpowiedzialność...
ale można to sprzedać szerszej publice jako nam. po prostu mnie to śmieszy misiu pysiu, obraz takich niby wyluzowanych kolesi a tak naprawdę w dupie aż zwieracze pękąją.
--- Koniec cytatu ---
Nurtuje mnie jedna sprawa... jesteś idiotą czy po prostu głupkiem starającym się być trollem?
Jeśli to drugie, to trolla możesz wykasować z tego zdania.
Co wypowiedź to głupsza, jeśli miałeś plan rozwijać się w tej materii to musze cię pochwalić, przyrost głupoty jest logarytmiczny.
[BU FU] Karas:
Veld, spróbuje prosto, jak niedorozwiniętemu.
Widzisz obrazek który wkleiłem?
Spadł NAM deimos. Czy to moja wina? nie qrwa ni chuja nie poczuwam się, aby to była moja wina, że on spadł.
Czy jest to nasz loss? tak qrwa nasz.
rozumiesz, mam nadzieje, że tak bo więcej nie mam zamiaru tłumaczyć
Veldsper:
Wiesz puszken, że to niemieckie metody - zohydzić najpierw człowieka, a potem do pieca?
Nie napiszę ci rzeczy obelżywych i temu 2giemu się ma za Alfa i Omegę też, sami sobie laurkę wystawiacie.
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Veldsper w Lipiec 14, 2019, 11:49:59 ---Wiesz puszken, że to niemieckie metody - zohydzić najpierw człowieka, a potem do pieca?
Nie napiszę ci rzeczy obelżywych i temu 2giemu się ma za Alfa i Omegę też, sami sobie laurkę wystawiacie.
--- Koniec cytatu ---
Prawo Godwina
dziękuje kurtyna...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Veldsper w Lipiec 14, 2019, 11:49:59 ---Wiesz puszken, że to niemieckie metody - zohydzić najpierw człowieka, a potem do pieca?
--- Koniec cytatu ---
Wiem, przodkowie do czegoś zobowiązują.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej