Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (85/138) > >>

Phunas:
okazało się że druga połówka Qlka nie pozwoli zaangażować mu się w kolejny związek. I nie mówię o butelce ;)

Zgudi:

--- Cytat: Phunas w Czerwiec 23, 2019, 10:07:50 ---okazało się że druga połówka Qlka nie pozwoli zaangażować mu się w kolejny związek. I nie mówię o butelce ;)

--- Koniec cytatu ---
Nawet gdyby sama weszła na TS i powiedziała "Qlko do garów a nie grać" to wydaje mi się, że to nie powód by sugerować "a spieprzać mi".

To świadczy raczej o zaszłościach w PL community, przez które większe inicjatywy nie wypalą...

Vurionek:
To było przyjacielskie zapytanie czy ktoś chce dołączyć do floty... Dziś mialem juz wyklad na temat jak eveka sie zmienila i że już nie wolno obrażać, żartować czy ( o mój Boże) wytykać błedy ! Bo ktoś może się obruszyć i już nie będzie chciał latać z nami.

Powracając do meritum chciałem oznajmić, że zapraszamy parę osób max 4 (ale z dużym dystansem do siebie ) na jakieś małe bitki 20 vs 50, macie zagwarantowaną dobra zabawa, wzrost epenu i mój legendarny wkurw. Do szczęścia Wam więcej nie trzeba

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 23, 2019, 03:18:53 ---Dwa dni później:

Na co ja paczam? Qlko1 odkurzył klienta gry aby kręcić z minionkami ale coś nie pykło bo vurionek zaczął wyzywać ich na lokalu?  ???

Miał być polski SOV, taki piękny, ale znów poroniło zanim się urodziło.

--- Koniec cytatu ---

Grzeczna dyskusja na polishu, nie czepiaj się. Będą skille i czas, będę latał z minionami  ;) (o ile buk da a partia pozwoli).
A że Vurion pierdoli głupoty na polishu z chujowym stylem... Pawłowicz też się wypowiada w sejmie  ;D

--- Cytat: Phunas w Czerwiec 23, 2019, 10:07:50 ---okazało się że druga połówka Qlka nie pozwoli zaangażować mu się w kolejny związek. I nie mówię o butelce ;)

--- Koniec cytatu ---
Butelka też, łapy w delirce za mocno telepią.

Zgudi:
A to się pomyliłem. Wpis steve wydawał mi się w pierwszej chwili bardzo oczywisty i sugestywny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej