Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (39/138) > >>

Xeyo:
Krotki raport swiezego Minionka:

- w miare dorosli ludzie 
- codzienne floty
- chec dania wrogiemu gangowi w pape
- brak dramy
- dyskusje o trelemorelach na TS'ie
- kopanie mineralkow

O ile ktos z was lubi explodujace statki i troche adrenaliny w czasie grania, to goraco polecam aplikackje do Minionkow =)

Soulscream:
Kopanie minerałków ? eeeee chujowe korpo ;).

[BU FU] Karas:
Z tym brakiem Dram to bym uwazal, poczekaj az "F"urion wroci: ] hehehehe, FC ktory co najmniej 2x wychodzi z floty i TSa, po czym po zaaplikowaniu melisy dodupnie (podobno najszybciej dziala) wraca i lecimy dalej: ]. Z Keranto jest troche inaczej, ludzie wiedza kiedy maja wypierdalac z floty, albo raczej kiedy ja omiac i nie wchodzic. Wiec nie wchodza. inni FC raczej na luzie bez wiekszych spinek: ].

Zazwyczaj jesli jest cien szansy aby cos ponapierdalac, to raczej sprobujemy. No ale czasem (czesto) przeciwnik wystawia taka kontre z iloscia Logi wieksza niz nas samych, do tego stado reconow, no i nie ma nie ma jak tego ruszyc, wiec nie ruszamy. Eve to sztuka szacowania.

[WILD5] Gagat:
Ogólnie dzień wygląda tak, że od rana czesem ktoś próbuje coś solo, polapac jakieś raciarki czy coś, a od 16-17 zaczynamy mniejsze roamy. Glowna flota zaczyna się o 20-21 na co np ja rzadko teraz mogę sobie pozwolić, ale jest to najlepsza godzina dla wiekszosci ally. Niemniej na brak zajęcia nie da się narzekać.

Zapomnialem też napisać ,że nasze university z powodów technicznych się rozwiązało :) i obecnie korp minionki jest nie aktywny. Jeśli ktoś chce zobaczyć jak jest, polatac bez zobowiązań przed złożeniem apki do któregoś z korpow, to wystarczy wejść na kanał theminions. (Z kropką) in game i  zagadac z kimś z the minions. Ostrzegam tylko, że latamy po wszystkich nulach i plus do któregoś bloku może oznaczać, że tego dnia nie będziesz miał co robic

GlassCutter:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Marzec 08, 2016, 11:40:20 ---Zapomnialem też napisać ,że nasze university z powodów technicznych się rozwiązało :) i obecnie korp minionki jest nie aktywny.

--- Koniec cytatu ---

To akurat zrozumiałe: po co utrzymywać 2 korpy uniwersyteckie dla noobów skoro jest VIDE 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej