Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[WILD5] Gagat:
--- Cytat: [BWC] Xapitan Bomba w Marzec 03, 2016, 22:34:21 ---No że minionki dalej mają dyrkowe alty w GBT i 12 malp w sovietach ( http://evewho.com/corp/12%20malp ) które jest zajebistym siedliskiem waszych altów, co wskazuje albo na ostrą grę na 2 fronty, albo że będziecie awoxować blue mając dostęp do intela i soczystych raciarek które możecie wyczaic z blue konta i zgankować z thery? :P
--- Koniec cytatu ---
Ale to wasze dramy, nie nasze ;]. 12 małp to nasz alt korp do zarabiania. To nie jest tajemnicą. Dyrektorowanie w waszym ally to raczej nie nasz problem. Mogę jedynie zapewnić, że z 12 małp nikt nic nie zawoxuje.
[BWTF] Xapitan Bomba:
Wez nie gas dramy, liczyłem na ze dwie strony. Oczywiście ze w/w kompletnie na nic nigdzie nie wplywają i w cywilizowanym świecie nikt by nic z tego nie robił, ale jestem Polakiem, z c0venu i pisze na centrali, co zobowiazuje. Moze zrekrutujcie sanaliego na diplo, byłoby z 10stron pierdzielenia bez sensu, zamiast konkretnych, rzeczowych postów jak teraz? :P
[WILD5] Gagat:
eh od jakiegoś czasu stronie od dram ;]. Licze tylko na ciekawe gfy. Ta gra to tylko piksele, choć czasem wywołujące sporo emocji. Niech to będą emocje pozytywne ;]
[BU FU] Karas:
Eso przepastne dziewicze tereny
niestety nie mielismy dykty
sry za jakosc, ale to z jakiejs starej kamerki samochodowej, jeszcze poradziecka produkcja.
FITTIpalti:
Jak wyklouczyłem tego tytka to aż mnie zapowietrzyło i przez 2 min nie dałem rady wytłumaczyć że jestem o 1j od naszej floty ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej