Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Marzec 02, 2016, 10:50:23 ---ale osobiscie wole leciec w 5-10 ogarnietych, niz 40 ziemniakow i sie dac przefarmic pierwszym lepszym lamusom ze stain. nvm
--- Koniec cytatu ---
SHOTS FIRED ;DD
aslo, o ile rumunianie to serio lamusy, tak happy cartel ma wbite na V farmienie c0venu przy każdej okazji, wiec wypraszam sobie.
[BU FU] Karas:
Xapitan Bomba, hehehehe zgadza sie, mielismy okazje probowac sie HC, maja ogarnietych pilotow. Ale jak sam zauwazyles: ] "SHOTS FIRED ;DD" ePeen musi byc: P
Gaunt, hehe sie wie: ]
[BWTF] Xapitan Bomba:
Poza tym ej, rzucanie na machy z traige supportem noobów w feroxach na mwd to był TOTALNIE BAIT ŻEBY ICH ZACHĘCIĆ A POTEM ICH ROZJECHAĆ.
SERIO TAK BYŁO.
A właśnie, drogie propvp. c0ven niedługo organizuje turniej cruisow t1 w fitach max meta4 (frakcyjne ammo i cap boostery tez odpadają). Wpadniecie? nagradzamy też za ostatnie miejsca więc nie musicie sie bać (zbanowane dragi, implanty, można lecieć ecm blackbirdem ;D)
Do tego co obstawiacie jako wygranych, caracala czy vexora?
[BU FU] Karas:
bez dragow linkow i propvp fitow meta 99, to ja tak nie umim.
brzmi spoko, wyznaczcie date,miejsce i zasady. mozemy sie podlaczyc, jesli macie kilka wolnych spotow w drabince: ]
ostatni raz bralem udzial w tego typu zabawie jeszcze w UA, bylo ZAJBICIE: ]., zreszta tez organizowane przez BWC
btw moglibyscie dopuscic t2, bo ceny t2 czesto sa mniejsze niz meta 4: ] z ograniczeniem np na rigi t1. z ammo i boosterami to tez juz takie po krawedzi, no ale moze takie wlasnie ma byc: ]
[BWTF] Xapitan Bomba:
wiesz co, chyba chodzi o to żeby górników z shocky też dopuścić i nie chodzi o ceny tylko niedobory sp.
Albo organizator (virus) ma jakąś masochistyczną przyjemność z oglądania walk na 210dps i 12k ehp.
Swoją drogą, prawie wygrałem tamten turniej pvp jeszcze w UA, ale nie wziąłem udziału bo wywaliło mi net. Moja ecm łajba na smartach była zfitowana i gotowa;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej