Eve Online > NoobGarten

Statek do misji l3-4

<< < (19/23) > >>

[BU FU] Karas:
Fitti slowo klucz to MJD...
zeby zginac BSem trzeba byc naprawde retardem albo dostac DCka gdy masz pkt od rata. dlatego te BSy wcale nie sa az tak glupie.

Kiki... nie chcialbym mocno Cie podkopywac ale z tym "Jak się korp rozpadł to latałem solo FW i całkiem sobie radziłem" to troche... hmmm https://zkillboard.com/character/92446898/
ja wiem, ja wiem, kiedys seriale byly lepsze, gry byly lepsze i wogole wszystko bylo lepsze... Ale jak dzis sie odpali czy zobaczy to okazuje sie kupa: ] hehehehe

GlassCutter:

--- Cytat: KoMic w Sierpień 12, 2015, 09:34:32 ---ja wiem, ja wiem, kiedys seriale byly lepsze, gry byly lepsze i wogole wszystko bylo lepsze... Ale jak dzis sie odpali czy zobaczy to okazuje sie kupa: ] hehehehe

--- Koniec cytatu ---

Właśnie jestem na etapie ponownego oglądania miodowych lat i twój argument jest inwalidą :P

[BU FU] Karas:
Glassu stare... stare to nie te z eszlego tygodnia, druyzna A, MacGyver, AirWolf, Seaquest... itd.
za dzieciaka, katowalo sie takie "super" produkcje.

FITTIpalti:
Karaś słowo klucz to kiedy ja robiłem te misje w HI i od kiedy jest coś takiego jak MJD plus dodaj sobie że skille mialem takie że Caracal miał większy DPS niż ten BS ;)
gram od 2008 ?

[BU FU] Karas:
Fitti, ale swiat poszedl do przodu. jesli obecny sprzet daje wieksze mozliwosci, to przeciez, nie bedziemy wracali do fitow z 2008?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej