Eve Online > NoobGarten

Statek do misji l3-4

<< < (16/23) > >>

Doom:
[admin]Zwróciliście uwagę na tytuł wątku? Statek do misji 3-4, w rozwinięciu z pierwszego posta jest doprecyzowanie ze jest to sprzęt na zaraz nie na za kwartał. Koniec offtopu w stylu wujków ja wiem lepiej od Ciebie co chcesz robić. [/admin]

Coritsikaela Enth:
i sprzęt "jak najszbciej" - polecasz BS? :)

podejscie "wsiadłem - znaczy moge latać" ? 

Isengrim:
Jako lowsecowy dresiarz serdecznie zachęcam do wsiadania w zabawnie sfitowane BSy i lecenia nimi na paski w low.  >:D

A bardziej serio powiem tak: jeśli kolega chce skillować BSy, to jak najbardziej go do tego zachęcam. To jest jednak niesamowity "skok" wsiąść wreszcie w swojego pierwszego Battleshipa i oglądać go w słońcu jakiegoś hisecowego systemu. Mnie to baaardzo zboostowało morale pamiętam. :) Jesli to ma być coś, co kolegę zatrzyma w EvE na tyle długo, żeby potem znowu próbować czegoś nowego, np. pvp, to IMHO zawsze warto.

Oczywiście nie byłem na tyle durny, żeby lecieć swoim pięknym nowym Abaddonem do low ^^, tylko tłukłem nim misje, zabrałem do null i służy mi do sporadycznego racenia do dzisiaj. :D

GlassCutter:

--- Cytat: FITTIpalti w Sierpień 11, 2015, 11:10:57 ---Na razie jedyną osobą która dostałe zjebkę to ja od ciebie.

Czyli skillujemy przez 2 miechy niepotrzebny do niczego innego BS jednocześnie zarabiamy na shipy których nie mamy wyskillowane ?

Ja bym skillował kruzy latał na misje kruzami a na gangi frytkami które mam wyskillowane.

--- Koniec cytatu ---

Niewyskillowany hac, bez skilli pobocznych i obycia w lataniu choć trochę pvp może być ciekawym widowiskiem ;)

Isengrim:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 11, 2015, 13:31:37 ---Niewyskillowany hac, bez skilli pobocznych i obycia w lataniu choć trochę pvp może być ciekawym widowiskiem ;)

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, a za BSa jeszcze przynajmniej porządny insurance dostanie. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej