Eve Online > NoobGarten
Statek do misji l3-4
Doom:
BS który jest w stanie dzwignąć l4, skiluje się o wiele szybciej niż HAC i wybacza o wiele więcej. Wystarczy kadłub na 4 i t2 tank, zwłaszcza te armorowe. Jest też o wiele tańszy. Dodatkowo w tym wypadku jeśli świeżak decyduje się na rapidy nie musi skilować bs size uzbrojenia. Wszystkie fity które widziałem na ishtara wymagają już niezłego obycia i zdecydowanie lepszych skili niż BS.
FITTIpalti:
Tylko czy jego przygoda z EVE ma się skończyć na robieniu misji lvl4 ? nie lepiej skillować coś co również przyda się na flotach, w gangach ?
Doom:
Na ishtara, czy dowolny zaawansowany sprzęt musi jakoś zarobić. Nic nie stoi na przeszkodzie aby zarabiał w czasie kiedy będzie skilował.
To raz.
Dwa zbyt welu ludzi uważa że w Eve nie da się grać inaczej niż oni to robią, efektem tego jest dawanie odpowiedzi w stylu w jakim Ty to zrobiłeś. Ktoś się pyta o coś, a zamiast odpowiedzi dostaje zjebke i polecenie robienia czegoś innego. W tym dziale to jest zabronione
FITTIpalti:
Na razie jedyną osobą która dostałe zjebkę to ja od ciebie.
Czyli skillujemy przez 2 miechy niepotrzebny do niczego innego BS jednocześnie zarabiamy na shipy których nie mamy wyskillowane ?
Ja bym skillował kruzy latał na misje kruzami a na gangi frytkami które mam wyskillowane.
Gra dla samej farmy jest nudna jak kopanie pasków a pamiętamy jaka jest pierwsza rada jaką dostajesz na tym forum ?
nie kop podziękujesz później
Coritsikaela Enth:
To może zamiast kłócić się kto robi w grze fajniejsze rzeczy - zadamy pytanie "co chcesz w Eve robić?"
W duzym skrocie w mojej bardzo subiektywnej ocenie:
if myślisz o pvp - low/null/wh to skillowanie BS to strzał w kolano bo takim statkiem nie polatasz w pvp. (chyba ze goonoludki albo ktos taki ma doktryne na kilkaset phoonów, ale to patalogia ;P)
if chcesz bawić się w hi sec - handlem/produkcja/kopaniem/misjami, albo grac w null jako rentier. - to BS sie nada.
Else - napisz co chcesz robić Eve i trzeba bedzie pomyslec o statku ktory pociagnie misje i bedzie po drodze do Twojego celu a nie absolutnie obok.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej