Eve Online > NoobGarten

Statek do misji l3-4

<< < (3/23) > >>

[VIDE] Herezja:
Skoro kolega @Kiki McArron ma wszystkie kruzy wyskilowane to może lepszym wyjściem byłoby wejście w vexora navy a nie stabbera fleet? Jako Matarska postać zapewne wyskilowane po trosze ma już i osłony i pancerz więc mógłby zależnie od skili wybrać czy woli mieć więcej dps i pasywny typ obrony w osłonach czy raczej aktywny armorowy (i chyba wydajniejszy na niższych skilach) ale kosztem dps. W tym wypadku skilowałby tylko drony.

MGGG:

--- Cytat: [TLIB] Kiki McArron w Sierpień 06, 2015, 17:39:01 ---Jak już pisałem narazie z braku czasu myślę o solo pvp w FW, a przynależność do korpa wiąże się (chyba) z koniecznością mniejszej lub większej aktywności w społeczności. Poza tym narazie chcę polatać pve żeby zbudować trochę ISK na pvp i ograć się z mechaniką latania statkami i fitowania.

--- Koniec cytatu ---

Akademia to korp szkoleniowa. Nauczą Cię tam jak fitować statki pod pvp/pve i jednocześnie będzisz miał z kim pogadać i od czasu do czasu polatać. FW to przede wszystkim latanie solo, a od czasu do czasu w ad hoc gangach.

I tak jak pisał Herezja - jak już chcesz robić misje w high to polecam Vexor Navy i drony.

Filip Bonn:
Z własnego doświadczenia wiem, że na świeżym charze na l4 to tylko BS , bcki nie dawały rady tankować.

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Doom:
Karaś bs ma jedną rzecz której ne ma to co proponujesz i inne medium maszynki które są używane przez zaawansowanych graczy. Daje margines tolerancji na błędy którego nie maja nawet tengacze w cenie matki jeśli char ma słabe skile, a BS już spro dzwignie przy ficie na tanku t2

--- Cytuj --- bcki nie dawały rady tankować.
--- Koniec cytatu ---
Każdy BC tier 2 (drake, myrmidon hurek [wersja zblizona do obcnego hurka navy, stare dzieje], harbringer) miał tank pozwalający robić L4 to co bardziej przeszkadzało to kiepski dps jaki zostawał po poprawnie nafitowanym tanku

Filip Bonn:
No czyli na jedno wychodzi bo jak zafitowales żeby miały jakikolwiek dps to nie tankowaly.

Latalem na myrmidonie i na aktywnym tanku nie dawał rady na cięższych misjach.

Przypomina że mówię o młodym charze który nie wszystko ma na t2 , ma zamalo PG i CPU i wiecznie brakuje mu capa.

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej