Eve Online > Dyskusje ogólne
PLEX kosztuje ponad 1B ISK
[.BSI.] Dheedee:
A ja się cieszę że widać jakie masz pojęcie o grze. A z czego zrobić 125 t2 raile? Musisz mieć wersję meta 1, rasowi producenci mają bp na to co produkują wyszlifowane do perfekcji i nie bawią się aż im dropnie na misjach 100 czy 1000 raili ani nie latają po całym świecie żeby je kupować po okazyjnej cenie i potem zwieźć na posa czy do 1 stacji tylko sobie je spawają z minerałków ze skupionego i stopionego wszystkiego innego co akurat można było kupić poniżej ceny minerałów.
[VIDE] Herezja:
O ile pamiętam z rozmów z innymi ludźmi to produkcji jest potrzebny moduł tech 1 meta 0.
Wszystkie moduły tech 1 meta X dają niewiele minerałów po przemieleniu jedynie meta 0 jest dobra do mielenia ale i najwięcej kosztuje.
Mało kto używa meta ileś tam i jedynie czasami meta 3 lub przy mwd lub ab są używane meta 2 przy niektórych fitach.
Jeśli się mylę to proszę o korektę.
GlassCutter:
Tak, mylisz się.
[.BSI.] Dheedee:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Sierpień 03, 2015, 16:47:18 ---O ile pamiętam z rozmów z innymi ludźmi to produkcji jest potrzebny moduł tech 1 meta 0.
Wszystkie moduły tech 1 meta X dają niewiele minerałów po przemieleniu jedynie meta 0 jest dobra do mielenia ale i najwięcej kosztuje.
Mało kto używa meta ileś tam i jedynie czasami meta 3 lub przy mwd lub ab są używane meta 2 przy niektórych fitach.
Jeśli się mylę to proszę o korektę.
--- Koniec cytatu ---
Miałem na myśli możliwie najniższe meta, myślałem że to 1, a tu proszę niespodzianka, człowiek się uczy całe życie. Jeszcze nic t2 nigdy nie wyprodukowałem i obawiam się że nie wyprodukuję;)
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 03, 2015, 18:25:10 ---Tak, mylisz się.
--- Koniec cytatu ---
Nie bądź taki tajemniczy i uświadom kolegę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej