Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (12/73) > >>

Isengrim:
Tak naprawdę z każdej strony to jest trudny temat, bo tak jak pisałem wyżej - problemem jest zarówno łatwość odrabiania SSa, jak i łatwość zabijania dowolnego statku w hisecu dużą liczbą śmieciowych destroyerów. Nawet jak by wprowadzić te wszystkie obostrzenia do SS, to ile czasu zajmuje wyskillowanie Catalysta z małymi blasterami t2? Miesiąc? Jakiś dodatkowy system ochrony dla hiseca jednak musiałby być...

Ale tu już trochę wchodzimy w Antharologię Mniemaną, czyli dzikie wizje jak by tu zmienić Evkę bez przełożenia na jakiekolwiek realia. :)

Qlko1:

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 27, 2015, 15:17:01 ---Ale tu już trochę wchodzimy w Antharologię Mniemaną, czyli dzikie wizje jak by tu zmienić Evkę bez przełożenia na jakiekolwiek realia. :)

--- Koniec cytatu ---
+1 za ten kawałek  ;D

sneer:
możemy sobie gdybać  ;)
CCP zareaguje jak zwykle
czyli jakieś 2 lata po tym jak problem nabrzmieje i przekroczy granice bólu ;)

Jakub Trokowski:

--- Cytat: sneer w Lipiec 27, 2015, 14:03:41 ---tagi sa ok , jesli jest z tym jakis timer ( 6-12 miesiecy / jednorazowo?)  na ich uzycie
sa po to zeby pirat mogl sie wykupic zmieniajac styl gry a nie po to zeby co dzien gankowac frachty

--- Koniec cytatu ---
Ale timera nie ma, wiem, bo wykupywałem się już parę razy i nic mi o timerze nie pisali. To chyba byłby najlepszy pomysł, na ograniczenie łatwości ganków. Choć nawet z SS -10 da się uciekać przed NPCami, więc może nie tak bardzo...

Xeovar:
Hmm a może by tak implancik z czasem działania (implancik bo nie skanowalny oraz jest już mechanizm na czasowe imple, dla noob impli) za dużą kasę który działa kilka dni, ale jak ktoś ma w głowie to ma instant reakcję concordu i to 3x większy spawn CONCORDU i może jakieś bonusy do resistów ? :)

Ciekawe czym by ludzie trolowali gankerów mając taką opcję.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej