Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (64/73) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: mkx w Luty 09, 2016, 19:17:17 --- A niżej wypowiedź z innego twojego postu

"pvp to najnudniejsza cześć eve niestety.
Mnie osobiście najbardziej kręciła część produkcyjno - wydobywcza bo to lubię "

moje pytanie co do kur.. nęd.. robisz w tym star coś tam ? jak o pvp nie miałeś pojęcia w eve a nagle tam już nie musisz kopać/ produkować i eksterminować ratów z wydajnością 600 mln per tydzień ( też z innego twojego posta ).

--- Koniec cytatu ---

Uważaj bo zaraz zostaniesz nazwany chamem i prostakiem co poziom dyskusji ma co najwyżej w gimbazie :P

Zgudi:
Xantinos to typowy "internetowy rycerz prawdy" walczący sam z całym światem ciemnoty i niewiedzy. Fajnie ma w głowie to poukładane. Lol.

[BU FU] Karas:
dzis na handlu SP zarobilem niecale 50B, moge spokojnie nudzic sie przez kolejne kilka lat i ogladac jak farba schnie na stacji

Pol Kent:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Luty 10, 2016, 00:05:37 ---dzis na handlu SP zarobilem niecale 50B, moge spokojnie nudzic sie przez kolejne kilka lat i ogladac jak farba schnie na stacji

--- Koniec cytatu ---
Mogę prosić o kilka zdań po naszemu o co chodzi z tym handlem SP ??
Mogę "wydłubać" sobie z głowy trochę SP i sprzedać je na wolnym rynku komuś kto ma kasę i chce podbić swojego chara i kilka czy kilkanaście mil SP ??

[BU FU] Karas:
Pol dokladnie tak jak napisales, kupujesz strzykwake w jita za ~300 i sprzedajesz ja za ~650, co daje w przyblizeniu okolo 700mln za 1m SP, pytanie ile masz takich charow do przemielenia, pic polega na tym, ze nigdy nie uzyskalbym nawet polowy tej kwoty sprzedajac ja jako calego chara na bazarze
Zgudi, gowno mnie obchodzi ile musialbym wydac na GTC aby uzyskac ten sam efekt, pytanie brzmi ile jestes wstanie wyjac iskow za chara z zdupy skillami. jesli nie jest to wyspecjalizowany char do ch wie czego. obecnie wydaje mi sie, ze jest to NAJBARDZIEJ efektywna metoda sprzedazy nieaktywnych od x lat altow.

tyle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej