Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (62/73) > >>

Zgudi:
Mam pewną hipotezę.

Naprawdę nie wiem co skłoniło Cię do uprawiania takiej propagandy. Ale myślę że Ruscy za progapandę lubią zapłacić. Może najęli kogoś by przyciągnął graczy do SC? :D Oczywiście nikogo nie oskarżam  :)

sztosz:

--- Cytat: xantinos w Luty 09, 2016, 17:24:05 ---W SC nie nie wiem do czego to by było potrzebne skoro kasę dostajesz w inny sposób, ale jak pragniesz ekonomi to w elite dangerous bez problemu możesz skakać, handlować polować na iterony :) jak lubisz nawet możesz handlowcem spróbować zabić jakiś inny bojowy statek :) jeśli tak lubisz piractwo.

--- Koniec cytatu ---
A co ty mi tu pierdolisz o elite? Przecież SC to zabójca EVE, to nowa odsłona EVE. Elite nic tu nie ma do rzeczy. Idź kłamać gdzie indziej.

--- Cytat: xantinos w Luty 09, 2016, 17:24:05 ---Co do wow spadek z 13 mln do 5 to jest pewien znak czasu nie żyje z informacji handlowej i mi to zwisa czy inna gra ma 5 mln kont, ale fakt utraty takiej ilości kasy musi ich boleć.

--- Koniec cytatu ---

To skoro nie wiesz, to ja Ci napiszę. 5 milionów aktywnych kont w grze z abonamentem, to jest taka astronomiczna ilość, że każda inna gra z abonamentem może co najwyżej o tym pomarzyć. Spadek z 13 to znak czasów, gra się starzeje, ale do śmierci jej daleko. Już pokazałeś, że ogólnie nie ogarniasz za wiele, tylko piszesz trzy po trzy, więc jeszcze raz powtórzę idź stąd!

xantinos:

--- Cytat: sztosz w Luty 09, 2016, 17:45:58 ---A co ty mi tu pierdolisz o elite? Przecież SC to zabójca EVE, to nowa odsłona EVE. Elite nic tu nie ma do rzeczy. Idź kłamać gdzie indziej.

To skoro nie wiesz, to ja Ci napiszę. 5 milionów aktywnych kont w grze z abonamentem, to jest taka astronomiczna ilość, że każda inna gra z abonamentem może co najwyżej o tym pomarzyć. Spadek z 13 to znak czasów, gra się starzeje, ale do śmierci jej daleko. Już pokazałeś, że ogólnie nie ogarniasz za wiele, tylko piszesz trzy po trzy, więc jeszcze raz powtórzę idź stąd!

--- Koniec cytatu ---

Nie ogarniam tematu bo nie zabijam iteronem  bs  weź się sam ogarnij i poczytaj moje posty wyżej nie chcę mi się tłumaczyć już chyba 6 fanatykowi prostych faktów.
Rozumiem że jak się skończą argumenty to napiszecie że nie ma egzotycznych tancerek z dropu.
Wy naprawdę jesteście zabawni w swoim uporze :) ciekawe czy jakaś inna gra ma tak zabetonowana społeczność.

Co do Wow to gra składa się z cudzych pomysłów ukradzionych po prostu, ale należy jej się wyraz uznania za te lata kreowania kierunku rozwoju gier rpg.
Skoro uważasz ze 13 mln jest tak samo dobre jak 5 to może oddaj szefowi 2/3 swojej wypłaty bo za dużo zarabiasz i ci wystarczy ta 1/3 ? przecież to i tak dużo.
Jak na ilość serwerów i rozmach tej gry to dla nich jest sytuacja kryzysowa stad tegoroczna kampania powrotu do początków wow.

gier z abonamentem, a to jeszcze poza eve i wow jakieś są liczące się abonamentowe gry ?
Bo myślałem że już wszyscy z tego typu płatności zrezygnowali jako nieopłacalnej ?
RIFT, SWOTOR, NWN i pewnie jeszcze kilkanaście by się znalazł takich co miały i już nie mają, reszta od razu wchodzi jako free to play albo raz zapłać i graj.

AHA i na koniec czy znam inna gre  z dużą ilością kont ?
Owszem karciankę blizzarda ma ich 30 milionów :) i zaskoczę was to jest free to play z mikropłatnościami :)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hearthstone:_Heroes_of_Warcraft

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Luty 09, 2016, 17:45:52 ---Mam pewną hipotezę.

Naprawdę nie wiem co skłoniło Cię do uprawiania takiej propagandy. Ale myślę że Ruscy za progapandę lubią zapłacić. Może najęli kogoś by przyciągnął graczy do SC? :D Oczywiście nikogo nie oskarżam  :)

--- Koniec cytatu ---
Widzisz SC to jest tylko przykład alternatywy w nowym wydaniu pisałem tu jeszcze o 2 innych grach ale jakoś nikt tego nie zauważył.
Nie nie płaci mi Gajdzin za propagandę przekazuje własne poglądy EVE bardzo lubiłem i też nie jestem szczęśliwy, że jest niegrywalna teraz, ale bawi mnie jej scementowana obrona jako jedynej wspaniałej niepowtarzalnej, bezbłędnej oj tam oj tam królowej kosmosu.
I na pohybel niewiernym :)

Filip Bonn:
Jakiej k**** alternatywy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej