Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
Tooten:
--- Cytat: qlko1 w Lipiec 28, 2015, 18:46:49 ---Na tym polega przestępczość zorganizowana, i w Polsce, mimo że to hajsek, ma się całkiem nieźle. Zabieranie contentu, bo gank krezusow z hi to content, nie jest rozwiązaniem. Jest nerfem. Jesteś tak chętny w zabieraniu graczom zabawek i nerfieniu wszystkiego, ze zaczynam podejrzewać Cię o współpracę z ccp
--- Koniec cytatu ---
Ja nie uważam tego za nerf. High powinno być nie tyle bezpieczne, co bardzo wysoce uregulowane. I wszystko powinno mieć swoje konsekwencje. Napierdalanie do ludzi w high, bo tak, nie ma żadnego sensu z punktu widzenia gry. To nie jakaś posrana moba. To ciągle MMORPG.
[.BSI.] Dheedee:
Odpowiedź na pytanie jak poważnie utrudnić a nie wyeliminować ganki jest podana jak na tacy. Wystarczy zauważyć gdzie dochodzi do suicide ganków prawie non stop a gdzie dochodzi do nich ekstremalnie rzadko...
Centurion:
Jaki fajny topic ;D
Po 1 - nie umiera tylko umarło. Po ilości zalogowanych kont pewnie tego nie widać, ale szacunkowo to z połowa ludzi odeszła z tej gry (90% ludzi których znałem więc taki wniosek z dupy sobie wysnułem ;) ). Kont nie ubywa bo grają tylko zapaleńcy (miłe określenie na 'nolifa') mający po 5+ kont i niby nie widać, a że kontent maleje do 0 to cóż...
Po 2 - cały problem z hi się bierze znowu z tego samego - nie sakcjonowane multi konta.
Po 3 - pozdrowionka i buziaki dla hardcorowców co w to jeszcze grają :D
sneer:
dyskutuja tez pewnie juz ludzie co nie graja ;D
[.BSI.] Dheedee:
Bo nie sztuką jest mieć coś do powiedzenia na temat gry w którą się gra ;P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej