Eve Online > Patche i dodatki

Aegis - Patch Notes'y etc.

<< < (6/16) > >>

Gaunt:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 09, 2015, 09:59:23 ---A ja myślałem że nie będzie już k-space <-> k-space :P

Po poście Gaunta najpierw miałem bulwersa, a potem jak już emocje opadły to machnąłem ręką i dopisałem to do mojej listy "dlaczego nie wracać".

--- Koniec cytatu ---

ja teraz wróciłem na chwilę, szału nie ma, coś polatam solo i zobaczymy jak wyjdzie

GlassCutter:
Poszli jednak w dobrym kierunku:

--- Cytuj --- These changes consist of:

* A significant decrease in the spawn rate of direct Nullsec to Nullsec wormhole connections (which are not the primary method of WH roaming travel but are some of the hardest connections to counter with defensive play). (+++)

* Small decreases in the spawn rate of random Null -> C5 and C5 -> Null connections. This change does not affect static connections. (whatever)

* A decrease in the lifetime of Nullsec WH connections to 16 hours (most were previously 24 hours). (whatever)

--- Koniec cytatu ---

WhiteCat:
Zmniejszenie ilości dziur z null do null może mieć związek ze zbyt łatwym przerzucaniem flot na drugi koniec EVE, co idealnie wpisuje się w aktualną świętą wojnę CCP z power projection. A że aktualnie tak operuje część CFC Imperium to przypadek  :P

edit:
W końcu ktoś w CCP poszedł po rozum do głowy i boostują Pirate Detection Array (w efekcie anomalki)

--- Cytuj --- As an example, a fully upgraded -1.0 system will gain the following 15 anomalies in addition to those that spawn there now:

+2 Sanctums, +3 Havens, +2 Forsaken Hubs, +4 Forsaken Rally Points, +2 Forlorn Hubs, +1 Hub, and +1 Forlorn Rally Point.

These additions allow for more players to engage in their PVE activity in the same system, but doesn’t significantly skew the average anom value.

In contrast, a fully upgraded -0.1 system would gain the following 15 anomalies in addition to those that already spawn there now:

+3 Havens, +1 Forsaken Hub, +3 Forsaken Rally Points, +2 Forlorn Hubs, +2 Hubs, +2 Forlorn Rally Points, +1 Port, and +1 Hidden Rally Point.
--- Koniec cytatu ---

Do tego zwiększenie ilości osób na inkursjach i podwojenie spawnów z upgradów do Reliców i Complexów.

Gaunt:

--- Cytat: WhiteCat w Lipiec 09, 2015, 20:34:09 ---Zmniejszenie ilości dziur z null do null może mieć związek ze zbyt łatwym przerzucaniem flot na drugi koniec EVE, co idealnie wpisuje się w aktualną świętą wojnę CCP z power projection. A że aktualnie tak operuje część CFC Imperium to przypadek  :P

edit:
W końcu ktoś w CCP poszedł po rozum do głowy i boostują Pirate Detection Array (w efekcie anomalki)

Do tego zwiększenie ilości osób na inkursjach i podwojenie spawnów z upgradów do Reliców i Complexów.

--- Koniec cytatu ---

boże tym krabom to CCP idzie tak na ręke, że dramat.
KRABS Online

Qlko1:

--- Cytat: Gaunt w Lipiec 10, 2015, 10:11:49 ---boże tym krabom to CCP idzie tak na ręke, że dramat.
KRABS Online

--- Koniec cytatu ---
Dobrze, może wylatując z Thery nie trzeba będzie lecieć prosto do dead endu -1.0, żeby kogoś spotkać. Jeśli każdy system będzie wart zamieszkania, to i strzelać będzie do czego.
Teraz trzeba często przewalić 5-10 jumpów, żeby w ogóle kogoś zobaczyć na localu. O możliwości otwarcia ognia w kierunku czegokolwiek już nie wspomnę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej