Forum Gry > Inne gry

MASTER OF ORION - Wargaming.net Edition ;)

<< < (4/14) > >>

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Październik 07, 2015, 11:41:31 ---Szczerz, to to bardziej zniechęca niż zachęca.
--- Koniec cytatu ---

Eeee?

--- Cytuj ---1. Ja wiem... mam nadzieję, że gallactic news są opcjonalne, bo tego gówna nie da się słuchać w tej postaci.
--- Koniec cytatu ---

W każdej części dało się to skipować pieprznięciem w spacje.

--- Cytuj ---2. Mam nadzieję, że te bitki to też opcjonlany autoresolve, i będzie jakiś sensowny taktyczny tryb bitew.
--- Koniec cytatu ---

Na bank opcjonalny, strzał w stope jak nie będzie manuala

--- Cytuj ---3. Ogólnie, nothing new... move on.

--- Koniec cytatu ---

Get fucked, move on. MoO świeciło triumfy za MoO 1 i 2 i tego chce większość znas.

sztosz:
Ale ja bym bardzo ale to bardzo chciał gierkę taką jak MOO2... a przynajmniej tak mi się często wydaje. Tylko, że doskonale sobie zdaję sprawę z tego że mamy połowę 2015 roku a nie 1996. Te prawie 20 lat robi naprawdę sporą różnicę, bo ja się przez 20 lat zmieniłem i grałem w bardzo wiele gier na przestrzeni tych lat, również w wiele gier podobnych do MOO. Nie należę do osób których grafika vga odstrasza więc nie mam najmniejszego problemu, żeby włączyć po prostu MOO2. Tylko że jak już włączę, to brakuje radości z grania, bo to wszystko już było, więc jak to ma być po prostu remake to może ściągnę pirata, pogram z godzinkę i wyłączę. W strategiach potrzeba naprawdę czegoś świeżego i bardzo dobrego wykonania, a nie spłycenia. A na filmiki nie widać nic świeżego, a jedynie spłycenie (combat autoresolve).

To mnie naprawdę bardzo też zastanawia, dlaczego skoro tak bardzo ludzie chcą grać w grę taką jak MOO2 czy jakąkolwiek inną, to po prostu nie grają właśnie w nią? :)

Tak więc jeżeli chodzi o sam filmik to zamiast zachęcić mnie zniechęcił. Nie pozwalam żeby moje ew. oczekiwania zaćmiły mi obraz tego co na razie widać gołym, nie uzbrojonym w hype okiem.

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Październik 07, 2015, 22:28:40 ---W strategiach potrzeba naprawdę czegoś świeżego i bardzo dobrego wykonania, a nie spłycenia. A na filmiki nie widać nic świeżego, a jedynie spłycenie (combat autoresolve).
--- Koniec cytatu ---

Może po prostu nie ma tego jeszcze w kodzie gry i dodanego ? He?

--- Cytuj ---To mnie naprawdę bardzo też zastanawia, dlaczego skoro tak bardzo ludzie chcą grać w grę taką jak MOO2 czy jakąkolwiek inną, to po prostu nie grają właśnie w nią? :)

--- Koniec cytatu ---

Chociażby dlatego, że chcą multi na miare 2015 roku (ja w 4x gram tylko w multi)

sztosz:

--- Cytat: Soulscream w Październik 08, 2015, 08:28:14 ---Może po prostu nie ma tego jeszcze w kodzie gry i dodanego ? He?

--- Koniec cytatu ---

Znasz taki termin jak wishful thinking? ;)

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Październik 08, 2015, 08:54:52 ---Znasz taki termin jak wishful thinking? ;)

--- Koniec cytatu ---

Znam termin Alpha Footage.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej