Forum Gry > Inne gry

Fallout 4

<< < (18/20) > >>

[.BSI.] Dheedee:
Opinia jest jak dupa, każdy ma swoją... można też wklejać linki z gadającymi bez sensu głowami spuszczającymi się nad tym czemu jabłka nie smakują tak dobrze jak 20 lat temu...

Filip Bonn:
No tak... to najlepiej zamknijmy wszystkie fora internetowe...
Bo i tak każdy ma swoją opinię...
I jeszcze kilka kropek ....

Filip Bonn:
Podsumowanie dialogów i fabuły w F4
(Porównanie do F2 i F:NV;
kto nie ma czasu może obejrzeli pierwsze 30 sek. )

http://tvgry.pl/?ID=5889

Asag:

--- Cytat: Gaunt w Listopad 11, 2015, 09:40:52 ---KOŃCZĄC ZBĘDNE PIERDOLENIE

Boże jaka ta gierka ma super klimat, ale grając od wczoraj na NORMALNYM poziomie trudności  mam  taki problem ze znalezieniem zasranej amunicji, ze to porażka.
Nawet mając wystarczającą ilość kapsli te głupie NPC mają niewystarczającąc ilość amunicji na sprzedaż!
Wygląda to tak, że idę na misje, walę z głównej broni (laserowej dzidy 3000) i po 1/3 misji muszę zmieniać broń bo amunicja już na kompletnym wykończeniu i tak w koło Macieju....

Czasami mnie to wkurwia to nieprzytomności, że kupiłem sobie mnóstwo amunicji do laserków itd. lecę na poważną misje, gdzie mam uratować świat a tu oczywiście co?

Zabijają mnie jakieś komary bagienne czy inne ssacze matkojebcy...

Błędy w tłumaczeniu, mnóstwo bugów, ale gra fajna :D, czy dla zapalonego gracza ma się wrażenie, że to już było? TAK

--- Koniec cytatu ---

Dlatego warto brać perka zwiększającego drop ammo, różnica jest zauważalna. Mnie najbardziej wkurza zarządzenie osadami. Zrobić coś takiego i nie wprowadzić jakiegoś interfejsu do zarządzania osadnikami to jakaś paranoja, spróbuj zapanować nad tym kto jest przydzielony do jakiego zadania przy paru osadach, masakra.

Co do modów nie uznaję żadnych które ułatwiają rozgrywkę jak nieskończone ammo, zmiana perków jak np Life Giver który usuwa tez RAD itp. Mi by to kompletnie zepsuło zabawę. Co innego mody które tylko poprawiają tekstury, interfejs itp tylko cholera jeszcze nic nie powstało do tych osad :(

Filip Bonn:

--- Cytat: Asag w Listopad 20, 2015, 23:11:30 ---
Co do modów nie uznaję żadnych które ułatwiają rozgrywkę jak nieskończone ammo, zmiana perków jak np Life Giver który usuwa tez RAD itp.

--- Koniec cytatu ---

Kiedyś to się nazywało czity, dziś "modowanie" :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej