Eve Online > NoobGarten
Jak grać panie premierze? [Moje pytania jako nooba]
MortimerPL:
Dzięki za odpowiedzi.
Kolejne pytania. W hangarze mam poniżej Item Hangaru jeszcze jedną opcję "Market Deliveries"
1. założyłem sobie jednoosobową corporację żeby uniknąć płacenia podatków i otrzymywania spamu od rekruterów. Czy ta nowa zakładka jest wynikiem posiadania własnej korporacji (jestem ownerem siłą rzeczy), czy jest to wynik jakiegoś pacza?
2. Co się stanie jak jednak zdropuję tam jakiś przedmiot? Póki co nic nie zdropowałem bo pojawia się ostrzeżenie że to one way ticket.
Qlko1:
--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 10, 2015, 15:37:03 ---Dzięki za odpowiedzi.
Kolejne pytania. W hangarze mam poniżej Item Hangaru jeszcze jedną opcję "Market Deliveries"
1. założyłem sobie jednoosobową corporację żeby uniknąć płacenia podatków i otrzymywania spamu od rekruterów. Czy ta nowa zakładka jest wynikiem posiadania własnej korporacji (jestem ownerem siłą rzeczy), czy jest to wynik jakiegoś pacza?
2. Co się stanie jak jednak zdropuję tam jakiś przedmiot? Póki co nic nie zdropowałem bo pojawia się ostrzeżenie że to one way ticket.
--- Koniec cytatu ---
1. Jest to wynikiem wejścia do korporacji.
2. Nic się nie stanie. Wiadomość która wyskakuje mówi: "hej, upewnij się, że masz prawa do tej zakładki, bo jak nie masz, to nie wyciągniesz tego później". Jako CEO z pewnością masz prawo wyjmować rzeczy z każdej z zakładek korporacyjnych.
Xeovar:
--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 10, 2015, 15:37:03 ---Dzięki za odpowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
To efekt korporacji, ta zakładka jest zawsze jak masz odpowiednie uprawnienia w korpie.
--- Cytuj ---2. Co się stanie jak jednak zdropuję tam jakiś przedmiot? Póki co nic nie zdropowałem bo pojawia się ostrzeżenie że to one way ticket.
--- Koniec cytatu ---
Nie możesz tam nic ręcznie włożyć, pojawiają się tam rzeczy kupione na markecie na korporację a nie na osobę, rzeczy które wystawiłeś na market na korporacje a potem z jakiegoś powodu wróciły, rzeczy odebrane z kontraktów na koporację (przycisk accept (corp) ) oraz rzeczy z anulowanych/odrzuconych kontraktów wystawionych na korporację.
Dziobak:
--- Cytuj ---@Dziobak - co to pi i r&d?
--- Koniec cytatu ---
pi - to zadania na planetach inaczej -> planetary interaction inaczej -> pi
r&d - punkty które się generują od agentów typu reaserch and development po rospoczęciu racy u nich obie z tych rzeczy raczej są mało wartościowe i raczej robi sie je chyba bardziej dla fanu lub konieczności
Ezoko:
no nie!! Mój tytuł!! Z posta sprzed roku...
http://graniaczas.blogspot.com/2014/03/jak-grac-panie-premierze.html
Spodziewajcie się powrotu :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej