Eve Online > NoobGarten

Jak grać panie premierze? [Moje pytania jako nooba]

<< < (18/29) > >>

Dziobak:
ja próbowałem jakiś miesiąc dwa temu czy się coś skiluje jak ustawisz skila i przestanieść subskrybować konto, nic ci sie nie wyskiluje nawet jak miałeś skill w połowie po wygaśnieciu konta, ale pi i r&d pointy działają normalnie

MortimerPL:
Skoro kilka dni, to najprawdopodobniej chodzi o dokończenie skilla, który zaczął się jeszcze podczas aktywnej licencji pilota. Jeśli zatem są jakieś skille z ponad miesięczny terminem skillowania, to wygląda na to, że można je sobie skillować za darmo, jeśli ma się kilka postaci.

Kolejne pytanie mam odnośnie dronów. Parę osób pisało, że prawie można grać na AFKu. Tyle, że ja nie bardzo rozumiem jak. Jak wyrzucę drony z ładowni, to nawet jak pojawią się wrogowie, którzy zaczną do mnie strzelać, to drony sobie na luzie lataja dookoła mojego statku. Czy jest jakaś opcja/skill, który uaktywnia agresję dronów wobec wrogów w zasięgu?

@Dziobak - co to pi i r&d?

May It Be:
Drony można ustawić w stan Aggresive, wtedy same aggruja wrogie cele. (PPM w prawym górnym rogu okienka dron)

Qlko1:

--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 09, 2015, 22:53:13 ---Skoro kilka dni, to najprawdopodobniej chodzi o dokończenie skilla, który zaczął się jeszcze podczas aktywnej licencji pilota. Jeśli zatem są jakieś skille z ponad miesięczny terminem skillowania, to wygląda na to, że można je sobie skillować za darmo, jeśli ma się kilka postaci.

--- Koniec cytatu ---
Nie chodzi o dokończenie skilli. Nie sądzę żeby ten okres był dłuższy niż do następnego dt po wygaśnięciu subskrypcji. Kombinowania na długich skillach nic nie da. Ghost training zostal zlikwidowany przez ccp jakos w 2008 / 2009.

sztosz:
Skill leci 72h po wygaśnięciu konta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej