Eve Online > NoobGarten
Jak grać panie premierze? [Moje pytania jako nooba]
[BU FU] Karas:
--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 07, 2015, 02:59:24 ---Tak, tak...
Jak rozumiem Ty po 14 dniach od rejestracji byłaś/byłeś postrachem 0.0
Ja pierdzielę...
--- Koniec cytatu ---
widzisz, evka to taka gra gdzie trzeba sie troszeczke sprecyzowac, przynajmniej na poczatku. Bo gdybys wpakowal SPki w jedna dziedzine, to juz cos sensowengo moglbys robic. nie ma to znaczenia co, a tak dupa. bo po wuju kopiesz, produkujesz i robisz misje. czyli w zasadzie jestes w pkt startowym, a frustracja rosnie.
nawet glupie kopanie to jest jakies 13baniek/h. czyli da sie tego z 50 dziennie naklepac... no ale trzeba miec skille, bo venturem tego nie nakopiesz. ot co.
btw i nie postrachem 0.0 tylko lolseca: ]
https://zkillboard.com/kill/26231124/
FITTIpalti:
Stara zasada grać dla przyjemności
Jeżeli zarabianie na grę zajmuje ci 80% czasu gry to coś jest nie tak i albo po prostu zostaniesz na nadgodziny w robocie i w 2h zarobisz na miesiąc grania albo jebniesz grą po 2-3 miesiącach.
BTW znam kupę starych wyjadaczy którzy kupują ISKi od CCP bo rzygają jak mają farmić
Qlko1:
--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 08, 2015, 01:10:34 ---Tak wiec potwierdzam - robienie misji daje więcej kasy z bounty i z nagród za wykonanie misji, niż kopanie.
--- Koniec cytatu ---
Tu nie masz co potwierdzać. Wszyscy to wiedzą.
Twój problem polega na tym, że nie słuchasz tego, co bardziej doświadczeni gracze mają do powiedzenia. O tym, że kopanie dla nowego gracza to dno usłyszałeś pierwszego dnia. I tak jak KoMic powiedział, jesteś w plecy cały czas skillowania.
Żeby nie było na pusto: do farmy generalnie drony i/lub missile (w WH różnie w zależności od klasy i bonusów).
MortimerPL:
Pytanie na dziś.
Przypuśćmy, że ustawię sobie kolejkę skilli na 6 miesięcy do przodu. Za miesiąc wygaśnie mi PLEX. Czy jak uaktywnię postać po 6 miesiacach, to ona będzie skillowała dopóki jest aktywny plex, czy również podczas okresu nieaktywności?
Goomich:
Tylko parę dni po wygasnieciu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej