Eve Online > NoobGarten
Jak grać panie premierze? [Moje pytania jako nooba]
[BU FU] Karas:
kolejny rozzalony Hisecowy gorniko producento ch wie co, cudownie: ]
MortimerPL:
--- Cytat: KoMic w Czerwiec 07, 2015, 00:37:44 ---kolejny rozzalony Hisecowy gorniko producento ch wie co, cudownie: ]
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak...
Jak rozumiem Ty po 14 dniach od rejestracji byłaś/byłeś postrachem 0.0
Ja pierdzielę...
MortimerPL:
Sorry za double posting, ale chciałem żeby wątek odznaczył się jako nieprzeczytany :)
Tak wiec potwierdzam - robienie misji daje więcej kasy z bounty i z nagród za wykonanie misji, niż kopanie.
Doszedłem po raz kolejny do ściany - coraxem nie da się robić niektórych misji lvl-2. Jak mam do zabicia 2-3 battleshipy to ciągły powrót do bazy jest nużący.
Pytanie:
Który krążownik jest lepszy - Moa, czy Caracal?
Moa jest zdecydowanie ładniejszy :), ale mam wrażenie, że Caracal ma znacznie lepszy potencjał do niszczenia celów. Inne krążowniki są raczej statkami pomocniczymi (patrząc na traity) więc nawet nie wczytywałem się w ich staty. Niemniej jeśli któryś z nich jest lepszy od Caracala albo Moa, to napiszcie plz.
Dzięki za odpowiedzi.
May It Be:
Oba są równie dobrze, jeden jest na działka hybrydowe, drugi na rakiety.
Azbuga:
--- Cytat: May It Be w Czerwiec 08, 2015, 08:12:45 ---Oba są równie dobrze, jeden jest na działka hybrydowe, drugi na rakiety.
--- Koniec cytatu ---
nie - nie są "równie dobrze"...
caracal ma zasięg, którego moa nie będzie miał nigdy. i jest w stanie zadać obrażenia małym i dużym celom od zera do kilkudziesięciu kilometrów. a moa albo będzie strzelał daleko i słabo, albo celnie i z jakimiś sensownymi obrażeniami ale za to z bardzo bliska.
moa to jeden z najmniej przydatnych i najrzadziej używanych statków w eve. owszem - może mieć swoją rolę w której komuś się sprawdzi ale nie są to misje. Poza tym skille w missilach dla caracala przydadzą się na innych statkach caldari - przynajmniej tych popularnych dla tej rasy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej