Eve Online > NoobGarten
Jak grać panie premierze? [Moje pytania jako nooba]
Ulf Nitjsefni:
--- Cytat: FITTIpalti w Czerwiec 03, 2015, 14:56:04 ---Bzdura... to w social nie lidership ;)
--- Koniec cytatu ---
O cholera... to sprawdź social nie leadership :D Bynajmniej coś tam jest na pewno!!
sztosz:
--- Cytat: Dux w Czerwiec 03, 2015, 15:12:30 ---Jeszcze taka uwaga apropo kopania. Mając już w miarę dobre skile do rafinacji co do zasady bardziej Ci się opłaca zmielić rudę i sprzedać to co zmielone, niż sprzedawać kamyki bezpośrednio ukopane.
--- Koniec cytatu ---
To akurat nie prawda. Po pierwsze trzeba mieć prawie wymaksowane skille i standing do korpa (tego na czyjej stacji będziesz mielił) na tyle wysoki żeby tax = 0% Po drugie, od kiedy nie trzeba mieć rurki do kompresji minerałów, to większość woli kupować rudę i ją sobie na posie skompresować, bo skompresowaną o wiele łatwiej do 0.0 czy do W - Space przewieźć (przelecieć? 8) ). Prawie zawsze ceny przedstawiają się tak: skompresowana ruda > ruda > minerały
MortimerPL:
o dzięki za odpowiedzi. A jak kompresować rudę?
Widziałem na markecie Compressed Veldspar, ale nie doczytałem jak coś takiego uzyskać?
BTW - rzygam misjami security.
1. Poleć zabij krzyżaków
2. Poleć zabij krzyżaków i przywieź DNA szefa
3. Poleć zabij krzyżaków i zniszcz bazę
4. Poleć zabij krzyżaków i uratuj zakładników
i tak 30 razy. Doszedłem już do tego że u jednego agenta zrobiłem wszystkie misje po 3 razy........ <paw>
Ptysiu:
--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 04, 2015, 00:39:21 ---o dzięki za odpowiedzi. A jak kompresować rudę?
Widziałem na markecie Compressed Veldspar, ale nie doczytałem jak coś takiego uzyskać?
BTW - rzygam misjami security.
1. Poleć zabij krzyżaków
2. Poleć zabij krzyżaków i przywieź DNA szefa
3. Poleć zabij krzyżaków i zniszcz bazę
4. Poleć zabij krzyżaków i uratuj zakładników
i tak 30 razy. Doszedłem już do tego że u jednego agenta zrobiłem wszystkie misje po 3 razy........ <paw>
--- Koniec cytatu ---
Prawdziwy pro-misjonarz ratuje damselkę z burdelu 10 razy dziennie. A ona nigdy nie ma dość.
sztosz:
Prawdziwy misjonarz to robi misje semi afk. Taka np. Gila nie wymaga bóg wie jakich skilów a w większości przypadków wystarczy orbitę dobrze ustawić, wypuścić drony i wrócić do oglądania filmu ;) Od misji nudniejsze jest chyba tylko kopanie :P
Kompresja: http://wiki.eveuniversity.org/Reprocessing#Compression
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej