Eve Online > NoobGarten

Jak grać panie premierze? [Moje pytania jako nooba]

<< < (27/29) > >>

sztosz:

--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 20, 2015, 17:35:39 ---Odnośnie Tengu, to przeglądając bazar zwróciłem uwage na sporą ilość aukcji "Tengu pilot", "Cheap Tengu", "Perfect Tengu" i tak dalej. W zasadzie nie rzuciły mi się w oczy inne aukcje pilotów z jedną specjalizacją.

--- Koniec cytatu ---

A nie uważasz że jeżeli jest duża podaż, to może dlatego że popyt zmalał? A popyt myślisz, że dlaczego zmalał?

Były czasy że Cruzy Tech3 mogły wlatywać na combat anomalki począwszy od L3 chyba. W High jest stosunkowo dużo L3 i L4, tengu robiło się je z palcem w du... nosie, waląc tylko do triggerów i named ratów i nie było ryzyka związanego z tym że Cię ktoś zgankuje. Z L3 i L4 może wypaść przyzwoity drop, nawet po kilka-kilkanaście melonów za sztukę, do tego są eskalacje.

Potem Cruzy Tech3 nie mogły już do tak nisko levelowych sitów wlatywać. Był nerf missile itd, itp. Tengu przestało być takie atrakcyjne.

Jeżeli szukasz statku do misji to zależy jakie raty bijesz. Jeżeli szukasz statku do PVP to patrz na killboardy a nie market ;)

MortimerPL:
No ok. Zatem wracamy do punktu wyjścia. Jaki statek do PVP? Jeśli mój pomysł z Nagą jest kiepski, to proszę o wskazanie lepszego.

Sin Om:
Przecież dostałeś odpowiedź.

--- Cytat: xanowron w Czerwiec 20, 2015, 00:20:07 ---wybierz fregatę/deskę/max cruza.
--- Koniec cytatu ---

MortimerPL:
Którego cruisa? Moa?
I jakie skille zrobić do tego cruisera?

GlassCutter:

--- Cytat: MortimerPL w Czerwiec 20, 2015, 23:52:10 ---Którego cruisa? Moa?
I jakie skille zrobić do tego cruisera?

--- Koniec cytatu ---

Trochę samodzielności, wczoraj konta nie założyłeś. Jeśli caldari to na początek caracal będzie idealny. Czego oczekujesz? Fitu, listy skilli? Google zaprasza ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej