Eve Online > Przedpokój
powracać?
FITTIpalti:
Były czystki więc wywaliliśmy ;)
Gra znacząco różni się od tego co pamiętasz, kosmos wygląda inaczej a i opcji gry przybyło 8)
BUFU obecnie przeszło w status "Super elitarności" latać z nami chciał by każdy ale selekcje przechodzi bardzo mało ludzi... jako stary Bufon jednak masz szanse sie do nas dostać ;)
Ostatnio podziękować musieliśmy TRI. bo lameriada tam straszna i F1 puszerów pełno
SokoleOko:
--- Cytat: FITTIpalti w Maj 13, 2015, 08:24:14 ---Ostatnio podziękować musieliśmy TRI. bo lameriada tam straszna i F1 puszerów pełno
--- Koniec cytatu ---
Wpadam wczoraj na Hordę, a tam raty przyłażą z białą flagą i z zapłakanymi oczkami pytają "a gdzieee jeeeest Fittiiiii?" No nie miałem serca strzelać do biedaków i szlag trafił moje ISK/hr ratio. Oczekuję reimbursementu! :D
Anthar:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 13, 2015, 08:27:38 ---Wpadam wczoraj na Hordę, a tam raty przyłażą z białą flagą i z zapłakanymi oczkami pytają "a gdzieee jeeeest Fittiiiii?" No nie miałem serca strzelać do biedaków i szlag trafił moje ISK/hr ratio. Oczekuję reimbursementu! :D
--- Koniec cytatu ---
Sokole .... czas wykreslic kolejna rzecz:
No sov, no blues, no prisoners taken, no fucks given...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Anthar w Maj 13, 2015, 09:53:29 ---Sokole .... czas wykreslic kolejna rzecz:
No sov, no blues, no prisoners taken, no fucks given...
--- Koniec cytatu ---
Anthar, widzę że jeszcze nie załapałeś, że Sokół jest ślepym wyznawcą aktualnego korpa/aliansu/tego co robi, stąd jego agresja w kierunku każdego kto powie choćby jedno niepochlebne słówko o obiekcie jego uwielbienia ;D
Dodaj jeszcze "CVA" i wybuch niczym Talib z C4 masz murowany ;D
Amek Vi:
https://community.eveonline.com/support/knowledge-base/article.aspx?articleId=793
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej