Eve Online > Patche i dodatki
Mosaic - Patch Notes'y etc.
Theronth:
--- Cytat: Ptysiu w Kwiecień 23, 2015, 16:24:25 ---Saw that one coming... Miles away... :D To jak? Chude lata idą dla branży Theronth? ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie no co ty, trzeba po prostu się przebranżowić. Jeśli ktoś avoxował w highsecu, wystarczy przenieść się do nulla i po sprawie.
Natomiast kradzież z WH faktycznie nieco utrudniona, bo naprawa ról oznacza, że faktycznie trzeba będzie włożyć czas w przykrywkę w target korpie, żeby dali Ci dostęp. Ale dla chcącego nic trudnego.
Osobiście mam alta który skilluje sobie dreada i za niedługo wpuszczę go gdzieś na avoxik żeby na plexa zarobił. Kto wie, może do Eso?
FITTIpalti:
rewelacja
VonBeerpuszken:
--- Cytat: FITTIpalti w Kwiecień 29, 2015, 18:43:54 ---rewelacja
--- Koniec cytatu ---
Gdyby nie dwie wady byłaby superrewelacja:
- fullscreen w WH ma wielkość może 1/3 ekranu
- kursor w kształcie kółka... przy skanowaniu jest to bardzo niewygodne, ciężko czasami "złapać" proby. Wciąż się zastanawiam skąd pomysł takiego kursora, jego dokładność jest co najmniej dyskusyjna ;)
Ale poza tym wreszcie mapa która z powodzeniem może zastąpić Dotlana podczas szwendania się po mało znanych konstelacjach :)
Dux:
Ale przy skanowaniu "zbliżanie" nie ma hamulców. Jak przestaję kręcić tym pieprzonym kółkiem na myszce to i w tym momencie widok na proby winien się "zatrzymać". A ten się zmienia jeszcze przez ten ułamek sekundy czy więcej. No chyba, że to da się gdzieś zmienić, ale zrobiło się skanowanie trochę upierdliwe.
Tego, że nim zobaczę same proby muszę najpierw podelektować się widokiem animacją całej mapy, która powoli "zbliża się" do regionu, konstelacji i systemu nie wspomnę. Na cholerę to.
FITTIpalti:
Ja pokazałem ile mam bmek w EVE, to właśnie przedstawia to zdjęcie.
mapy nie używam robi to mój scout i FC, ja w tym czasie oglądam film, przeglądam neta lub Showupa i od czasu do czasu naciskam F1
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej