Forum Gry > Inne gry
Total War: WARHAMMER
Soulscream:
--- Cytat: MortimerPL w Lipiec 31, 2015, 21:17:41 ---https://youtu.be/plUPJ0inN4c
Speech kończy się koło 8 minuty, potem już jest tylko śmierć i pożoga :D
Warhammer to dead game...
--- Koniec cytatu ---
Debil. Za kilka lat to będzie sporo warte :D. W sensie było, będzie ? Ja mam gdzięs jeszcze sprzed 10 czy 15 lat figurki w piwnicy :-P.
MortimerPL:
za kilka lat to będzie mniej warte niż obecnie figurki do Chainmaila :)
Co nie wpływa na moją ocenę tego czynu. Zrobił dramę, a spokonie mógł powiedzieć to co powiedział i dać linka do aukcji gdzie ta armia byłaby za 1 USD. Natomiast reakcje ludzi są jeszcze głupsze. Koleś zrobił głupio, natomiast wyznawcy GW tak się oburzali jakby tam co najmniej podpalił koran. Dlatego wywalił komentarze i zamknął możliwość komentowania.
Doom:
--- Cytuj ---Nie ma już starego dobrego WFB i cały lore Warhammer został skasowany przez GW. Zastąpiła go nowa gra: Warhammer Age of Sigmar, która mechanicznie jest bardzo podobna do WH40 (skirmish, okrągle podstawki, brak regimentów itd.), ale jest bardziej casualowa. Np. brakuje punktow, które kosztuja jednostki, wiec mozna wystawic co sie chce i ile sie chce. Aha, nie ma już starych ras. Teraz są takie tworki jak Duardim, Aelfs, Orruks czy Ogors. Wszystko po to, by łatwiej można było znaczki C/TM postawić. Jednym słowem: wielki skok na kasę ze strony GW.
--- Koniec cytatu ---
A ja myślałem że wh40k zepsuli piątą edycją... :P
Soulscream:
--- Cytat: MortimerPL w Sierpień 01, 2015, 00:22:12 ---za kilka lat to będzie mniej warte niż obecnie figurki do Chainmaila :)
Co nie wpływa na moją ocenę tego czynu. Zrobił dramę, a spokonie mógł powiedzieć to co powiedział i dać linka do aukcji gdzie ta armia byłaby za 1 USD. Natomiast reakcje ludzi są jeszcze głupsze. Koleś zrobił głupio, natomiast wyznawcy GW tak się oburzali jakby tam co najmniej podpalił koran. Dlatego wywalił komentarze i zamknął możliwość komentowania.
--- Koniec cytatu ---
Uważaj, w stanach płacą za relikawia z przeszłości dosyć sporo. Black Lotus z bety MTG jest wart o 1000 dolców więcej niż 10 lat temu ;). Ja sobie poczekam jeszcze :-P.
sneer:
GW zrobiło rzecz dziwną ale w czym jest problem ?
jeśli ludzie mają WFB i mają znajomych i dobrze im grać razem to w czym problem
teraz z duzym dyskontem w zasadzie mogą wykupić wszystko co im się podoba i grać do czasu kiedy przydepczą swoje siwe brody ....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej