Forum Gry > Inne gry
Total War: WARHAMMER
sztosz:
No ja niestety tak mam, że przeczytałem wiele książek które nie były warte tych kilku godzin. Dlatego teraz jak jestem w połowie i... nadal się męczę zamiast chłonąć, to nie robię sobie złudzeń i nie mam skrupułów żeby ją odłożyć gdzieś na zawsze.
Filip Bonn:
W sumie, to jak do tego doszło, że po bardzo udanym Shogun 2 zamiast być lepiej to było gorzej?
Dormio:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 23, 2015, 15:06:06 ---Zaraz, my tu mówimy o tym małym pełzaczu co na zlotach trzeba było uważać aby nie rozdeptać???
--- Koniec cytatu ---
Nie, ten ma teraz prawie 8 lat, a SF i ogólnie tematy astro dla niego nie mają tajemnic ;)
Ma troszkę za mało klocków Lego żeby zbudować Avatara, ale frytki (normalnie jak matarskie) robi na pęczki ;)
--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 23, 2015, 15:20:16 ---Nie, to akurat był Sokół :P
--- Koniec cytatu ---
Sokoła nie było na spotkaniu, o którym pisał Mando, bo to było spotkanie wewnętrzne SHCK.
--- Cytat: sztosz w Kwiecień 23, 2015, 16:45:38 ---Czyli śmiało mogę założyć że jak Ci podadzą talerz pełen gówna, to zjesz cały zanim coś powiesz? ;)
--- Koniec cytatu ---
To mniej więcej tak jak z kontynuowaniem picia wódki po trzeciej butelce we dwóch - wiesz, że będzie potem ciężko boleć, ale nie możesz się powstrzymać, bo już i tak masz wszystko w dupie, ale wciąż łudzisz się nadzieją, że może być lepiej, a przecież lepiej było ;) :P
Goomich:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Kwiecień 24, 2015, 08:54:17 ---W sumie, to jak do tego doszło, że po bardzo udanym Shogun 2 zamiast być lepiej to było gorzej?
--- Koniec cytatu ---
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DXkWfEIALxM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L6eaBtzqqFA[/youtube]
Isengrim:
Dlaczego Attila jest failem, bo się przymierzałem do nabycia ostatnio? Co prawda została mi jeszcze kampania Fall of the Samurai do skończenia, bo się od pół roku z nią wożę, ale jak dotąd poza Empire + Napoleonem faktycznie nie zdarzyło mi się być niezadowolonym z tych gier (Rome 2 odpuściłem świadomie).
Co do DoW to moim prywatnym wyznacznikiem zajebistości tej gry było to, że a) dzięki niej zacząłem grać w 40-tkę na stole, b) był to RTS który POLUBIŁEM, a ta sztuka poprzednio udała się pierwszemu Red Alertowi. Więc ręce precz i tak dalej. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej