Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Prehistoria
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 22, 2015, 23:47:32 ---Aczkolwiek, ekipy ludzi są ze sobą w kontakcie i latają razem nawet jak nie są blue (patrz obecne TRI i VoC)
--- Koniec cytatu ---
Z tym to bym uważał, bo to że ja, Levi i Chris latamy z Thery, nie znaczy że AQUILA lubi TRI, wręcz przeciwnie.
@OP Do TRI możesz dorzucić zreformowane TCF i IRC jako pety czy mięso armatnie.
Qlko1:
--- Cytat: Anthar w Kwiecień 23, 2015, 10:27:10 ---Caly czas sie smieje , ze mozemy zresetowac wszystkich w koalicji i wrocic jako Stainwagon do Stain , sily duzej jako polskie community nie mamy za duzo.
Jednak wszelkie prawa do samego Stainwagonu :D
--- Koniec cytatu ---
Czyli chciałbyś bez koalicjantów tworzyć koalicję o nazwie Stainwagon. Spółkę partnerską też byś pewnie chętnie założył sam.
Anthar:
Nie bardziej mi chodzi o to, ze z zalozycieli Stainwagonu zostal juz tylko c0ven .... wiec nazwa nasza.
FITTIpalti:
Anthar z państwa osmańskiego została już tylko Turcja nie znaczy to że Turcja to Państwo osmańskie ;) czy jakoś tak :P
Anthar:
--- Cytat: FITTIpalti w Kwiecień 24, 2015, 08:47:43 ---Anthar z państwa osmańskiego została już tylko Turcja nie znaczy to że Turcja to Państwo osmańskie ;) czy jakoś tak :P
--- Koniec cytatu ---
Jest roznica.
Zobacz na TRI , wszyscy wiedza ze to nie jest to TRI , nawet to nie jest to TRI ktore starano sie odbudowac ( w kolejnym, obecnym wcieleniu ).
Obecnie Tri idzie po to , czym w momencie tworzenia tejze reinkarnacji wzgardzalo - sova i rentierow.
Nie jest to tez TRI , ktore bylo w stanie zdzialac wiele samemu, koalicja z Solarami jest istotna aby osiagnac cel jakim jest SOV.
Teraz spojrz na Stainwagon.
Jest to twor ktory siedzial w STAIN i bil sie o okoliczne tereny. W przeciwienstwie do TRI nigdy nie przestal istniec( gdyz zawsze byl w nim conajmniej jeden alians C0ven ) gdy pozostlai sfailcascadowali.
Jak by nie patrzec dalej siedzimy w stain i jak ktos wynajmie PL aby zrobilo nam kolejna eksmisje to nadal bedziemy w tym Stain siedziec.
Czasy swietnosci mamy juz za soba , co teraz da sie ugrac to zobaczymy.
Jednak jak mowie podstawowa roznica jest taka ze Stainwagon ma ciaglosc historyczna.
Ps.
A ja nawet mam stacje STAINWAGON : http://evemaps.dotlan.net/system/GQ2S-8
Tylko nie mowcie Xeo bo mnie zabije :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej